Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Team Group οδηγεί τις εξελίξεις σπάζοντας τα όρια στην Computex 2015

    Ακολουθώντας την τάση της εποχής με τη στροφή στις κινητές συσκευές, η Team Group θα παρουσιάσει πρωτοποριακά power banks, συσκευές ασύρματης φόρτισης και διάφορα αξεσουάρ για το iPhone.

     

    Αυτό ο χρόνος, είναι η επέτειος των 18 χρόνων της Team Group. Στα 18 αυτά χρόνια προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε την επαγγελματική εμπειρία μας στην έρευνα και στην ανάπτυξη, βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων μας, αυξάνοντας την παραγωγικότητά μας αναπτύσσοντας το δίκτυο πωλήσεων παγκοσμίως και τελειοποιώντας την εξυπηρέτηση πελατών.

     

    Αυτόν το χρόνο η 18η επέτειός μας θα είναι το κεντρικό θέμα στο περίπτερο της TeamGroup στην Computex, αλλάζοντας το 8 σε ∞, που συμβολίζει την συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας και την δύναμη της εταιρίας σε διαφορετικές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

     

    Η Team Group, θα παρουσιάσει τη νέα γενιά και υψηλής ταχύτητας φορητό SSD M.2 της σειράς Elite, μεγάλης χωρητικότητας flash drive με USB 3.0, πατενταρισμένες συσκευές OTG, flash drive για κινητές συσκευές, επέκταση χώρου για Mac, και τις υπερχονισμένες μνήμες DDR4 της σειράς Xtreem που παρέχουν υψηλές ταχύτητες χωρίς όριο. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν έναν όμορφο θέαμα από την εταιρία που οδηγεί στο μέλλον.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.