Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Toshiba μικραίνει τους M.2 NVMe SSDs με τη σειρά BG

    H Toshiba στη CES 2017 παρουσίασε τους νέους της SSDs BG, οι οποίοι διαφοροποιούνται από τους υπόλοιπους  M.2 SSDs στο μέγεθος. Οι διαστάσεις τους είναι 16 mm x 20 mm, μικρότεροι δηλαδή και από το (μικρότερο) πρότυπο M.2 το οποίο είναι στα 16 X 30 mm.

     

    Toshiba-BG-series-banner.png

     

    H σειρά BG χρησιμοποιεί τη διεπαφή PCI-Express 3.0 x2 και το πρωτόκολλο NVMe 1.2. H παρουσίαση αυτή έγινε στη φετινή CES αλλά η σειρά αυτή είχε ανακοινωθεί από τον Αύγουστο. H εταιρία δεν αποκάλυψε ακόμα τις ταχύτητες και τις τιμές των νέων της SSDs.

     

    Toshiba-BG-Series-Overview.jpgToshiba-BG-Series-BGA-form-factor.jpg

     

    Για να καταφέρει να μικρύνει τόσο τους BG, οι οποίοι σε μέγεθος μοιάζουν στις κάρτες μνήμης SD,  η Toshiba χρησιμοποίησε μνήμες της με BiCS Flash, το οποίο συνδυάζει μνήμες TLC NAND (3 bit per cell) σε πολλά επίπεδα και τον ελεγκτή SSD σε ένα μόνο chip.

     

    121A9828.jpg

     

    Οι νέοι SSDs της Toshiba θα κυκλοφορήσουν σε χωρητικότητες των 128 GB, 256 GB και 512 GB. Η Toshiba θα κυκλοφορήσει τη σειρά αυτή, εκτός από την κλασσική Μ.2 και σε μορφή ενός chip, το οποίο οι κατασκευαστές φορητών υπολογιστών θα μπορούν να ενσωματώσουν κατευθείαν στις μητρικές τους.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.