Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Xiaomi σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο της laptop στις αρχές του 2016

    Η Xiaomi, η οποία έχει μόνο πέντε χρόνια στην αγορά, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Samsung για τις μνήμες αλλά και την οθόνη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Το laptop μπορεί να κυκλοφορήσει αρχές του 2016 αλλά δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν, όπως για παράδειγμα τι λειτουργικό σύστημα θα τρέχει. Τα κινητά τηλέφωνα της Xiaomi χρησιμοποιούν μία "πειραγμένη" έκδοση Android την οποία η Xiaomi ονομάζει MIUI.

     

    H προοπτική της κυκλοφορίας ενός laptop από τη Xiaomi σε μια αγορά με πτωτικές τάσεις φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα. Όπως και με τα smartphones έτσι και με τα PC οι κατασκευαστές έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου για να κυριαρχήσουν στο φθηνό κομμάτι της αγοράς, αφού στο ακριβό κομμάτι υπάρχει ήδη κυρίαρχος, που ακούει στο όνομα Apple.

     

    H Xiaomi, παρόλα αυτά κατάφερε να διαφοροποιηθεί από τους υπόλοιπους κατασκευαστές στα smartphones μέσης κατηγορίας, με παραμετροποιημένο λογισμικό και υπηρεσίες, συνήθως σε χαμηλή τιμή. Η Samsung από την άλλη βρέθηκε στριμωγμένη στην Κίνα από την Apple και τη Xiaomi και ενδέχεται να προσπαθήσει να βρει διεξόδους στην αγορά ανταλλακτικών, όπως μνήμες, οθόνες, δίσκους κτλ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.