Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    HyperX: Συνέντευξη με τον Edward Baily

    Ed

     

    Ερ.: Θα θέλαμε να μας δώσετε μία γενική εικόνα για την Kingston και την HyperX

     

    Απ.: Η Kingston Technology είχε ακόμα μία δυνατή χρονιά με ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Το 2002 η Kingston ξεκίνησε τη HyperX με σκοπό να προσφέρει στους PC gamers και overclockers την επιλογή για υψηλών επιδόσεων μνημών DRAM. Με τα χρόνια η HyperX αναπτύχθηκε και τώρα συμπεριλαμβάνει και άλλες κατηγορίες προϊόντων όπως SSDs, USBs αλλά και περιφερειακά όπως τα HyperX Cloud ακουστικά και τα FURY mousepads.

     

    Για να πάρουμε μια ιδέα για την αγορά των gamers στην Ευρώπη, έχει υπολογιστεί ότι υπάρχουν 323 εκατομμύρια gamers, ένα νούμερο λίγο μικρότερο από τους 351 εκατομμύρια φιλάθλους στα διάφορα αθλήματα, σύμφωνα με μία αναφορά της εταιρίας Newzoo. Τα τελευταία τρία χρόνια παρατηρείται μία έκρηξη στη βιομηχανία των eSports.

     

    Η HyperX επένδυσε σοβαρά στα eSports και συνεχίζει να υποστηρίζει το gaming από τα αρχικά στάδια μέχρι και τα παγκόσμια πρωταθλήματα και τις επαγγελματικές ομάδες eSports. Αυτή τη στιγμή η HyperX είναι χορηγός σε 27 επαγγελματικούς οργανισμούς eSports και είναι επίσημος χορηγός στο DreamHack και στο Intel Extreme Masters gaming series.

     

    Ces 2016 newegg hyperx cloudx xbox One

     

    Ερ.: Γιατί η HyperX διαχωρίστηκε από την Kingston;

     

    Απ.: Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό brand, όπως η Microsoft έκανε με το XBOX, με σκοπό να εγκαθιδρυθεί η HyperX ως μία αυτόνομη εταιρία. Δεν θέλαμε να παραμείνει ως μία εταιρία που διαθέτει προϊόντα για επιχειρήσεις. Με τον διαχωρισμό αυτόν, μπορούμε να απευθυνθούμε σε διαφορετικές κατηγορίες χρηστών και μας επιτρέπει να αλληλεπιδράσουμε και το νεανικό κοινό που αναγνωρίζει την HyperX μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα ο λογαριασμός της HyperX στο Twitter έχει 500 χιλιάδες followers, ο οποίος είναι ένας φανταστικός τρόπος να έρθουμε σε επαφή με gamers από όλον τον κόσμο. Μερικοί από τους νεότερους fans έχουν ξεκάθαρα δείξει την προτίμησή τους στην HyperX, παρά στην Kingston Technology, έχει να κάνει δηλαδή σε ποιόν απευθύνεσαι!

     

    u8hZorSus5nj.878x0.Z Z96KYq


    Ερ.: Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας νέων περιφερειακών και μνημών DRAM της HyperX για το 2016;

     

    Απ.: Στη CES 2016 ανακοινώσαμε μερικά σημαντικά προϊόντα για το 2016. Πρώτα από όλα ανακοινώσαμε μία σημαντική συνεργασία με τη Microsoft – XBOX, όπου θα έχουμε το επίσημο headset συμβατό με τα νέα XBOX elite χειριστήρια τα οποία θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο τέταρτο του 2016 και θα ονομάζεται ‘CloudX’. Ακόμα μία σημαντική ανακοίνωση αφορούσε τη νέα μας gaming σειρά ακουστικών ‘Cloud Revolver’, η οποία έχει επανασχεδιαστεί από την αρχή. Αυτή η σειρά παρέχει στους gamers ένα πλεονέκτημα όσον αφορά την ποιότητα του ήχου αφού διαθέτει πιστή αναπαραγωγή, εξαιρετική άνεση και το τελευταίο μοντέλο θα διαθέτει ήχο Dolby 7.1 Surround Sound.

     

    Τέλος παρουσιάσαμε τα νέα μας μοντέλα μνημών Predator DDR3/4 DRAM τα οποία θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος και θα διαθέτουν νέο σχεδιασμό στις ψύκτρες τους με χαμηλό προφίλ , υψηλές ταχύτητες μέχρι τα 3000MHz + και χωρητικότητες μέχρι και 64GΒ.

     

    HyperX FURY memory ALL HyperX Fury DIMM group Hr 19 03 2014 23 19


    Ερ.: Ποιες μνήμες της HyperX πιστεύετε ότι θα έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση μέσα στο 2016;

     

    Απ.: Έχουμε παρατηρήσει μία μεγάλη αλλαγή τακτικής στο αγοραστικό κοινό το 2015. Περίπου το 30 τοις εκατό των μνημών HyperX DRAM που πωλούνται είναι υψηλών ταχυτήτων μνήμες DDR4. Η διαφορά τιμής μεταξύ των μνημών DDR3 και DDR4 έχει μικρύνει τους τελευταίους μήνες και περιμένουμε να μηδενιστεί περί τα μέσα του τρέχοντος έτους.Έτσι αναμένουμε μία μεγάλη αύξηση στη ζήτηση μνημών DDR4 HyperX το 2016.

     

    Ερ.: Σκέφτεται η HyperX να εισέλθει στην αγορά των πληκτρολογίων και των ποντικιών;

     

    Απ.: Αυτή τη στιγμή είμαστε εστιασμένοι στις σειρές μνημών και ακουστικών με πολλά νέα μοντέλα να κυκλοφορούν μέσα στον χρόνο, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς τι θα φέρει το μέλλον...

     

    maxresdefault

     

    Ερ.: Όσον αφορά τα παιχνίδια, ποιες πλευρές του gaming βελτιώνουν τα προϊόντα HyperX;

     

    Απ.: Τα προϊόντα HyperX προφέρουν στους gamers την ευκαιρία να επιταχύνουν πολλές παραμέτρους του gaming. Οι SSDs βοηθάνε πολύ όταν γίνεται η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος σε αυτούς, αφού η εκκίνηση του συστήματος γίνεται στιγμιαία, αλλά η μεγάλη διαφορά φαίνεται όταν γίνεται εκεί η εγκατάσταση των παιχνιδιών, αφού μειώνονται δραστικά οι χρόνοι φορτώματος. Αυτό συμβαίνει γιατί οι ταχύτητες των SSDs (πάνω από 400 MB/s) είναι σημαντικά πιο υψηλές από τους HDDs, οι οποίο έχουν ταχύτητες κάτω από 170 MB/s (PC Gamer, 2015).

     

    Ακόμα μία παράμετρος που βοηθάει τις επιδόσεις ενός συστήματος είναι η προσθήκη περισσότερης μνήμης HyperX DRAM. Αναβαθμίζοντας τη μνήμη του συστήματος από 8GΒ σε 16GΒ μπορείτε να βελτιώσετε τις συνολικές επιδόσεις του συστήματός σας και επιταχύνετε το multitasking όπως για παράδειγμα το παράλληλο streaming και gaming.

     

    Ερ.: Κατά τη γνώμη σας τα eSports είναι αυτά που κινούν την αγορά ή είναι απλώς ένα ακόμα κομμάτι της;

     

    Απ.: Η αγορά των eSports είναι τεράστια, νωρίτερα φέτος είδαμε την κυβέρνηση των Η.Π.Α. να εκδίδει Visa σε ένα επαγγελματία παίχτη eSports, χαρακτηρίζοντάς τον ως "αθλητή", κάτι το οποίο είναι μία σημαντική εξέλιξη για τη βιομηχανία των παιχνιδιών.

     

    Τα επόμενα χρόνια θα δείτε ότι η αγορά του PC gaming θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, αλλά θα υπάρξει και αύξηση του mobile gaming, με τα online παιχνίδια όπως το ‘Hearthstone’ και το ‘Vainglory’ να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

     

    Μεγάλες εταιρίες όπως η CocaCola, η Nissan και η American Express έχουν ήδη ξεκινήσει να επενδύουν στην αγορά των eSports καθώς έχουν καταλάβει τις δυνατότητες αυτής της αγοράς όπως η επαφή με εκατοντάδες εκατομμύρια νεαρούς gamers, κάτι που δεν συναντάμε σε άλλες αγορές.

     

    maxresdefault (1)

     

    Ερ.: Βλέπουμε την HyperX να συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, σε συνεργασία με άλλες μεγάλες εταιρίες αλλά και ως εταιρία ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Σε ποιες διοργανώσεις θα εστιάσετε του επόμενους μήνες ;

     

    Απ.: Η HyperX είχε ένα πολυάσχολο 2015 αφού συμμετείχε σε μερικά από τα μεγαλύτερα gaming events (όπως το Dreamhack Winter, το ESL One και το PAX prime). Η επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα συμμετέχουμε θα είναι οι τελικοί του Intel Extreme Masters World, οι οποίοι θα γίνουν στο Katowice, στην Πολωνία, στις αρχές Μαρτίου. Εκεί θα γίνουν οι τελικοί στο Counter Strike GO και στο League of Legends, με βραβεία μέχρι τα 250 χιλιάδες δολάρια.

     

    Το 2014, παρακολούθησα ζωντανά τον τελικό στο League of Legends με 12,000 fans να δημιουργούν μία φοβερή ατμόσφαιρα και πάνω από ένα εκατομμύριο να τον παρακολουθούν σε live streams όπως το Twitch TV. Ακόμα ένα gaming event στο οποίο η HyperX είναι περήφανη να είναι φέτος χορηγός, είναι το ‘DreamHack Masters’. Θα υπάρξουν δύο μεγάλα πρωταθλήματα τα οποία θα μεταδοθούν online με βραβεία μέχρι και 250 χιλιάδες δολάρια, για κάθε ένα από αυτά, για τις νικήτριες ομάδες στο CS-GO. Μας αρέσει πολύ να συμμετέχουμε στον υπέροχο κόσμο των eSports και να συναντάμε χιλιάδες gaming fans από όλον τον κόσμο!

     

    Ερ.: Όταν μία οργάνωση, ομάδα, ή ένας gamer ή streamer προσεγγίζει την HyperX με σκοπό να κερδίσει μια χορηγία, ποιοι είναι οι τρεις πιο σημαντικοί παράγοντες που ελέγχετε ως εταιρία προκειμένου να την δώσετε;

     

    Απ.: Χορηγίες μας ζητούνται καθημερινά και προφανώς θέλουμε να υποστηρίξουμε όσο πιο πολλούς παίχτες και streamers είναι δυνατόν. Αυτή τη στιγμή είμαστε χορηγοί σε 27 επαγγελματικές eSports ομάδες από όλον τον κόσμο και σε πολλούς streamers. Εξετάζουμε τους τρεις παρακάτω τομείς κλειδιά για να αποφασίσουμε αν θα δώσουμε τη χορηγία μας :

    • Τη σχετικότητα με την gaming αγορά: είναι το παιχνίδι τους ακόμα δημοφιλές;
    • Το κατά πόσο είναι δημοφιλής σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Πόσα άτομα είναι εγγεγραμμένα στο κανάλι τους στο YouTube και πόσους followers έχει στα διάφορα μέσα.
    • Οι επιδόσεις τους: Θέλουμε να συνεργαστούμε με ομάδες και παίχτες που είναι σε μία ανοδική πορεία, για αυτό ψάχνουμε επιτυχημένους παίκτες και ομάδες για να συνεργαστούν με HyperX ώστε να αναδειχθεί η εταιρία αλλά και οι ίδιοι.


    Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση για χορηγία στην HyperX μπορούν να το κάνουν σε αυτήν την ιστοσελίδα

     


    Screenshot (4)

     

    Ερ.: Τι διαθέτει η HyperX που δεν το έχουν οι άλλοι κατασκευαστές μνημών; Γιατί ένας καταναλωτής να διαλέξει τα προϊόντα της HyperX;

     

    Απ.: H HyperX έχει κλείσει τα 14 χρόνια παρουσίας στον χώρο και είναι μοναδική για διάφορους λόγους. Πρώτον, είμαστε μια ιδιωτική εταιρία (εκτός χρηματιστηρίου) με την υποστήριξη της Kingston Technology, μιας ειδικευμένης εταιρίας στις μνήμες με ιστορία 28 ετών. Αυτό μας δίνει το απαιτούμενο χρόνο να κυκλοφορήσουμε νέα και καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Επίσης μας επιτρέπει να επενδύσουμε έμψυχο και άψυχο υλικό για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, χωρίς να χρειάζεται να σπρώχνουμε στην αγορά προϊόντα με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσουμε εξωτερικούς επενδυτές.

     

    Όλα τα HyperX προϊόντα περνάνε από εξονυχιστικούς ελέγχους ποιότητας και απόδοσης πριν βγουν στην αγορά. Επίσης είμαστε περήφανοι για την after sales υποστήριξη, προσφέροντας εικοσιτετράωρη τεχνική υποστήριξη σε πολλές γλώσσες.

     

    Είμαστε επίσης από τις λίγες εταιρίες gaming μνημών που προσφέρουν ισόβια εγγύηση σε όλες τις μνήμες DRAM. Στην HyperX πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας είναι το μέλλον και έτσι επενδύουμε ξανά σε αυτούς για να υποστηρίξουμε την gaming κοινότητα. Εν ολίγοις όταν αγοράζετε οποιοδήποτε προϊόν της HyperX παίρνετε ποιότητα, σχεδιασμό και απόδοση.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.