Jump to content


  • yanni
    yanni

    IP κάμερα παρακολούθησης DCS-7000L από την D-Link

    .
    Όπως μας ενημερώνει το δελτίο τύπου, ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης λάνσαρε πρόσφατα στην ελληνική αγορά η D-Link. Πρόκειται για την mydlink IP κάμερα παρακολούθησης DCS-7000L, που, επιτρέποντας την 24ωρη παρακολούθηση, αποτελεί την ιδανική λύση σε όσους επιθυμούν να επιβλέπουν το χώρο τους, όπως το σπίτι, το γραφείο , το εξoχικό κ.α.

     

    Με συμπαγή σχεδιασμό και ενσωματωμένη τεχνολογία Wireless AC, η κάμερα DCS-7000L προσφέρει καλύτερο streaming και αυξημένη αξιοπιστία ως προς την ευελιξία και το εύρος κάλυψης, ενώ με τη δωρεάν υπηρεσία Cloud mydlink, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να ελέγχει την κάμερα μέσω της mobile συσκευής του. Το φίλτρο ICR και ο IR φωτισμός επιτρέπουν την παρακολούθηση ακόμη και κατά τις νυχτερινές ώρες. Με μια πληθώρα λειτουργιών, όπως εικόνα υψηλής ευκρίνειας, τεχνολογία συμπίεσης βίντεο H.264, ειδοποιήσεις και καταγραφές κατά την ανίχνευση ήχου και κίνησης, αμφίδρομη επικοινωνία ήχου και την πιο πρόσφατη τεχνολογία Wi-Fi (Wireless AC), η DCS-7000L είναι ένα πολυμορφικό σύστημα παρακολούθησης, που μπορεί να ωφελήσει οποιονδήποτε αναζητά μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης.

     

    Αυτή η συμπαγής κάμερα, με διαστάσεις 43,4 mm πλάτος και 91,5 mm μήκος μόνο, προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που ο χρήστης θα περίμενε από μια κάμερα μεγαλύτερου μεγέθους, σε πολύ πιο προνομιακή τιμή. Εύκολη στην τοποθέτηση και εγκατάσταση, προσφέρει ευελιξία και διακριτικότητα στο σημείο που έχει τοποθετηθεί. Χάρη στο Wireless AC, προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη και πιο αξιόπιστη σύνδεση, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία στην τοποθέτησή της.

     

    Η κάμερα DCS-7000L της D-Link είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, στην προτεινόμενη τιμή των € 229,90, πλέον ΦΠΑ.

     

    DCS 7000L A1 Image L(Side Right)


    DCS 7000L A1 Image L(Front)


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.