Jump to content


  • yanni
    yanni

    KryoM.2 από την Aqua Computer για την ψύξη των M.2 SSDs

    Οι M.2 SSDs προσφέρουν εξαιρετικά μεγάλες ταχύτητες, αλλά παράλληλα αναπτύσσουν και υψηλές θερμοκρασίες. Σε αυτή την περίπτωση ο SSD καταφεύγει σε throttling με αντίστοιχη μείωση των επιδόσεών του. Για όσους λοιπόν θα ήθελαν να προσφέρουν καλύτερη ψύξη στον M.2 SSD τους ή απλά να τον τοποθετήσουν σε μία PCIe θύρα, η Γερμανική Aqua Computers ανακοίνωσε την νέα της PCIe riser κάρτα, KryoM.2.

     

    Η KryoM.2 είναι μία PCIe 3.0 x4 riser κάρτα η οποία επιπλέον μπορεί να εφοδιαστεί και με παθητικό σύστημα ψύξη ή waterblock ειδικά για M.2 SSDs. Η κατασκευή της KryoM.2 είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, από το PCB και τις επαφές έως την υποδοχή για τον M.2 ώστε να προσφέρει η κάρτα είναι απόλυτα αξιόπιστη. Με την βοήθεια thermal pad η KryoM.2 μπορεί από μόνη της να αποτελέσει ένα παθητικό σύστημα ψύξης για τον M.2 SSD. Για την βελτίωση της ψύξης αυτής, υπάρχει η επιλογή να αγοραστεί η KryoM.2 μαζί με μια μαύρη αλουμινένια ψύκτρα ή ένα χάλκινο water block. Τόσο η ψύκτρα όσο και το waterblock πωλούνται και ξεχωριστά. Το waterblock προσφέρει συμβατότητα με σπείρωμα G1/4 και προς τις δύο κατευθύνσεις, ενώ υπάρχει συμβατότητα και με τα kryoconnect adapter kits.

     

    KryoM.2 1.jpg

     

     

    KryoM.2 3.jpg

     

    Η νέα KryoM.2, η ψύκτρα και το waterblock είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία, με την διαθεσιμότητα να έχει οριστεί για τα τέλη του μήνα. Οι τιμές, συμπεριλαμβανομένου του φόρου, είναι οι παρακάτω

     

    • kryoM.2 PCIe 3.0 x4 adapter - 18.90 EUR
    • kryoM.2 PCIe 3.0 x4 adapter with passive heat sink - 29.90 EUR
    • kryoM.2 PCIe 3.0 x4 adapter with water block - 67.90 EUR
    • Passive heat sink for kryoM.2 PCIe 3.0 x4 adapter - 12.90 EUR
    • Water block for kryoM.2 PCIe 3.0 x4 adapter - 49.90 EUR

     

    KryoM.2 4.jpg

     

    574578c0dd3d7-KryoM.27.jpg

     

    KryoM.2 2.jpg

     

    KryoM.2 6.jpg

     

    Πηγή: Aqua Computer Unveils KryoM.2 PCIe Riser, Heatsink, and Block for M.2 SSDs


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.