Jump to content



  • yanni
    yanni

    Lenovo Titanium Enterprise PC: Το boldly go where no PC has gone before

    Αν είστε μεγάλος οπαδός του Star Trek, τότε το Lenovo Titanium Enterprise PC, είναι ίσως ο υπολογιστής των ονείρων σας. Και αυτό επειδή το κουτί έχει σχεδιαστεί ώστε να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στο USS Enterprise (NCC-1701-A), το διαστημόπλοιο με κυβερνήτη τον James T. Kirk στην 5η και 6η ταινία Star Trek.

     

    Το Lenovo Titanium Enterprise PC παρουσιάστηκε στο Tech World Conference 2018 στο Πεκίνο και πραγματικά εντυπωσιάζει. Η Lenovo πήρε την άδεια από την Paramount CBS προκειμένου να σχεδιάσει το κουτί του υπολογιστή με όσο δυνατόν μεγαλύτερη πιστότητα στο αυθεντικό διαστημόπλοιο, ενώ και το hardware που κρύβει μέσα του είναι κορυφαίων προδιαγραφών, με 9ης γενιάς υπερχρονισμένο Intel Core επεξεργαστή, Nvidia RTX 2080 κάρτα γραφικών, 32GB μνήμης DDR4, 1TB M.2 SSD, 2TB HDD, LAN, WiFi, προγραμματιζόμενο φωτισμό RGB LED και προβολέα με φωτεινότητα 400 Lumens.

     

     

    Ο προβολέας βρίσκεται στον δίσκο του Enterprise και για να μπορέσει κάποιος να τον χρησιμοποιήσει, ανασηκώνει ένα τμήμα του δίσκου που λειτουργεί ως καπάκι. Θα ήταν πιο εντυπωσιακό αν ο προβολέας βρισκόταν στο σημείο που βρίσκεται ο deflector, αλλά εκεί η Lenovo έχει τοποθετήσει το πλήκτρο εκκίνησης του υπολογιστή.

     

    Η τιμή του Lenovo Titanium Enterprise PC ξεκινάει από τα 15000 yuan, το οποίο είναι περίπου 1900 ευρώ. Η Lenovo έχει την άδεια να το διανέμει σε 25 χώρες, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα πωλείται εκτός Κίνας.

     

    Lenovo Titanium Enterprise PC 1.jpg

    Lenovo Titanium Enterprise PC 4.jpg

    Lenovo Titanium Enterprise PC 5.jpg

    Lenovo Titanium Enterprise PC 2.jpg

    Lenovo Titanium Enterprise PC 3.jpg

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.