Jump to content


  • yanni
    yanni

    Logi BLOK, νέα σειρά προιόντων προστασίας για το iPad

    .
    Η νέα σειρά Logi BLOK, έρχεται να προσφέρει προστασία στο iPad, ώστε όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Logitech, ο κάτοχός του tablet, να μπορέσει να το αξιοποιήσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, χωρίς τον φόβο ότι από κάποια απροσεξία θα μπορούσε να του πέσει και να σπάσει ή γενικότερα να του κάνει κάποια ζημιά. Τα προϊόντα Logi BLOK χρησιμοποιούν ειδικό πολυμερές υλικό και κατάλληλη σχεδίαση ώστε να προστατεύουν το tablet από πτώση από ύψος έως και 1,8 μέτρων, ακόμα και σε σκληρές επιφάνειες όπως το τσιμέντο.

     

    Το προστατευτικό κέλυφος ή αλλιώς Logi BLOK Protective Shell, είναι σχεδιασμένο για χρήση με το iPad Air 2 καθώς και όλα τα μοντέλα iPad mini. Ο αγοραστής παίρνει μαζί με το προστατευτικό κέλυφος και ένα προστατευτικό οθόνης, ώστε το tablet του να προστατεύεται πλήρως, τόσο από πτώση από ύψος, όσο και από γρατζουνιές στην οθόνη του. Το προστατευτικό κέλυφος θα πωλείται προς 40 δολάρια και θα διατίθεται σε μαύρο, κόκκινο / βιολετί και γαλαζοπράσινο / μπλε χρώμα.

     

    blokshellcase

     

     

    Η προστατευτική θήκη ή αλλιώς BLOK Protective Case, προσφέρει την ίδια προστασία από πτώση με το προστατευτικό κέλυφος, διαθέτοντας επιπλέον ένα cover/stand το οποίο επιτρέπει την τοποθέτηση του iPad σε κατάλληλη θέση για πληκτρολόγηση ή παρακολούθηση βίντεο. Όταν η θήκη κλείνει προστατεύει πλήρως το iPad. Η προστατευτική θήκη θα πωλείται προς 70 δολάρια και θα διατίθεται σε μαύρο, κόκκινο / βιολετί και γαλαζοπράσινο / μπλε χρώμα.

     

    blokprotectivecase

     

     

    Τέλος η προστατευτική θήκη με το πληκτρολόγιο, ή αλλιώς BLOK Protective Keyboard Case, για το iPad Air 2, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουμε δει έως τώρα, προσθέτοντας ένα ασύρματο και αφαιρούμενο πληκτρολόγιο. Θα πωλείται προς 130 δολάρια και θα διατίθεται σε μαύρο, κόκκινο / βιολετί και γαλαζοπράσινο / μπλε χρώμα.

     

    blokkeyboardcase

     

     

    Και τα τρία παραπάνω Logi BLOCK προϊόντα θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στον Αύγουστο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.