Jump to content


  • yanni
    yanni

    M9 Ultra Compact Tower ψύκτρα από την Cryorig

    .
    Η νέα M9, διαθέτει τρία χάλκινα heat pipes των 6 χιλιοστών, True Copper Base Plate για ταχύτερη μεταφορά θερμότητας από την βάση στα heat pipes, ειδικής σχεδίασης fins αλουμινίου για υψηλότερη απόδοση, καθώς και ανεμιστήρα 92 χιλιοστών, ο οποίος περιστρέφεται με έως και 2200 στροφές ανά λεπτό. Η νέα M9 θα είναι σε θέση να ψύξει επεξεργαστές με έως και 120W TDP.

     

    M9 2


    M9 3



    Το ύψος της M9 είναι 124,6 χιλιοστά, δίνοντας την δυνατότητα τοποθέτησης της ψύκτρας στην πλειοψηφία των midi και micro ATX συστημάτων. Επιπλέον η ψύκτρα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα με την πρώτη PCI-e και τις μνήμες. Το σύστημα MultiSeg της Cryorig, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά από την εταιρία με την νέα M9, επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση της. Ένα backplate από PBT προσφέρει επιπλέον προστασία στην μητρική, αποτρέποντας την πιθανότητα αυτή να στραβώσει από την πίεση που θα ασκείται σε αυτήν από την ψύκτρα.

     

    M9 6

     

    Η M9 θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, την M9i για Intel συστήματα και την M9a για AMD συστήματα. Στην Ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται τον επόμενο μήνα με τιμή 26,99 ευρώ χωρίς τον φόρο.

     

    M9 4



    M9 7



×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.