Jump to content



  • yanni
    yanni

    MasterPulse MH320 Gaming Headset από την Cooler Master

    Η Cooler Master ανακοίνωσε το νέο της gaming headset κλειστού τύπου, το MasterPulse MH320. Το νέο αυτό headset απευθύνεται σε κάθε τύπου gamer, είτε αυτός βρίσκεται μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του για πάρα πολλές ώρες, είτε παίζει περιστασιακά.

     

    Το νέο MasterPulse MH320 είναι σχεδιασμένο για ξεκούραστη χρήση, έχοντας βάρος μόλις 280 γραμμάρια. Διαθέτει αυτορυθμιζόμενο κεφαλόδεσμο, ώστε να ταιριάζει σε κάθε κεφάλι, με ατσάλινη υποστήριξη για μεγαλύτερη αντοχή. Το MasterPulse MH320 προσφέρει υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό ήχο με οδηγούς των 40 χιλιοστών. Η μαλακή δερματίνη στα ακουστικά προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης κατά την χρήση των ακουστικών, ενώ χάρη στην σχεδίαση κλειστού τύπου περιορίζονται και οι ήχοι του περιβάλλοντος. Το μικρόφωνο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να λαμβάνει άριστα την φωνή του χρήστη, περιορίζοντας τον θόρυβο από το περιβάλλον.

     

    Το MasterPulse MH320 gaming headset συνδέεται με το σύστημα μέσω δύο βυσμάτων των 3,5 χιλιοστών. Είναι ήδη διαθέσιμο προς 39,99 ευρώ.

     

    MasterPulse MH320 Gaming Headset 1.jpg

     

    Μια παρουσίαση του νέου headset της Cooler Master δημοσίευσε η ιστοσελίδα bit tech.

    Cooler Master MasterPulse MH320 Review | bit-tech.net


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.