Jump to content



  • yanni
    yanni

    Microsoft και Qualcomm επιδεικνύουν τα Windows 10 Enterprise να τρέχουν σε Snapdragon 820

    Σύντομα θα μπορούμε να τρέξουμε κλασικές εφαρμογές Windows σε 64bit ARM επεξεργαστές. Αυτό θα είναι δυνατόν χάρη στο νέο σύστημα εξομοίωσης x86 για 64bit ARM επεξεργαστές που αναπτύσσει η Microsoft και μάλιστα επέδειξε αυτή την εβδομάδα, σε συνεργασία με την Qualcomm.

     

    Αν η είδηση σας θυμίζει κάτι, αυτό συμβαίνει επειδή σας είχαμε γράψει για τις σχετικές φήμες πριν είκοσι ημέρες περίπου. Πλέον δεν μιλάμε για φήμες, μιας και η Microsoft προχώρησε σε μια ζωντανή επίδειξη του συστήματος εξομοίωσης x86 για 64bit ARM επεξεργαστές, σε συνεργασία με την Qualcomm, τρέχοντας τα 64bit Windows 10 Enterprise, σε σύστημα με τετραπύρηνο Snapdragon 820 και 4GB μνήμη.

     

    win10-snapdragon -3.jpg

     

    584c0494e395d-win10-snapdragon-4.jpg

     

    Μάλιστα το σύστημα με τον Snapdragon 820, φαίνεται να τρέχει απολύτως ομαλά τα Windows, χωρίς κολλήματα ή άλλου είδους προβλήματα. Στο παρακάτω video preview, δοκιμάζονται τα Microsoft Edge, Microsoft Word, αλλά και το Photoshop - Photoshop CC στην αυθεντική του, x86 Win32 desktop έκδοση, χωρίς καμιά απολύτως αλλαγή στον κωδικά του. Επίσης επιδεικνύεται video playback, αλλά και λίγο gaming στην μορφή του World of Tanks Blitz, το οποίο είναι UWP game app.

     

     

    Μέσα στην επόμενη χρονιά η Microsoft σκοπεύει να σχεδιάσει πλήθος συσκευών οι οποίες θα χρησιμοποιούν επεξεργαστές Qualcomm, θα είναι ικανές να τρέξουν x86 Win32 εφαρμογές και θα έρχονται με Windows 10 λειτουργικό. Όπως είχε αναφερθεί και στο προηγούμενο σχετικό θέμα, οι πρώτες συσκευές αναμένονται στο δεύτερο μισό του 2017 και ειδικότερα τον Σεπτέμβρη του 2017, όταν και θα δούμε την έκδοση Redstone 3 των Windows 10, αλλά και τον νέο Snapdragon 835.

     

    win10-snapdragon -2.jpg

     

    Μπορείτε να διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση της Qualcomm εδώ:

    Qualcomm Collaborates with Microsoft to Support Windows 10 Computing Devices on Next Generation Qualcomm Snapdragon Processors | Qualcomm

     

    584c007d92e07-win10-snapdragon-1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.