Jump to content


  • TheLab
    TheLab

    MID-YEAR Madness στο Keysworlds! Οι καλύτερες προσφορές προϊόντων της Microsoft ξεκινούν από 9€

    Αν περιμένατε πτώσεις τιμών, έχουμε καλά νέα για εσάς! Το Keysworlds.com μόλις κυκλοφόρησε το Super Mid-Year Sale, με έκπτωση έως και 50% στα λογισμικά της Microsoft όπως Windows 10, Office 2019, Office 2016 κλπ, όπως και στην κατηγορία "BRAND NEW" του καταστήματος, ενώ προσφέρει BONUS έκπτωση  20% σε όλα τα Antivirus και σε λογισμικά ασφάλειας!

     

    keyworlds-mid-year-sales.jpg.a7accd85088

     

    KeysWorlds MID YEAR SALE 2020

    Οι συγκεκριμένες προσφορές αφορούν τα προϊόντα με τις υψηλότερες πωλήσεις, τις οποίες εκμεταλλεύονται ήδη οι χρήστες του Keyworlds όσο εσείς διαβάζεται αυτή την είδηση, οπότε αν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι, φροντίστε να διεκδικήσετε αυτήν την προσφορά το συντομότερο δυνατό προτού τελειώσει. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη προσφορά τρέχει μόνο μια φορά τον χρόνο, οπότε αν την χάσετε θα πρέπει να περιμένετε έως του χρόνου τέτοιο καιρό. Μην περιμένετε λοιπόν και αγοράστε το λογισμικό που έχετε επιλέξει σήμερα!

     

    Έκπτωση 50% σε MS Office & Windows και σε πακέτα Office

    Εξασφαλίστε 50% έκπτωση σε αγορές MS Office ή σε πακέτα Windows + Office, απλώς χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού "MIDY50" για να διεκδικήσετε την έκπτωση 50% στις ήδη μειωμένες τιμές.

     

     

    Έκπτωση 35% σε όλα τα MS Office & WIndows λογισμικά

    Εξασφαλίστε 35% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα MS Office και Windows χρησιμοποιώντας απλώς τον κωδικό κουπονιού "MIDY35" κατά το check out. Επωφεληθείτε την έκπτωσης σας σήμερα προτού εξαντληθεί η χρήση του συγκεκριμένου κωδικού! Με την ευρεία γκάμα κλειδιών λογισμικού MS Office & Windows OS που διατίθενται, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνατε.

     

     

    Έκπτωση 20% σε όλα τα antivirus και λογισμικά ασφάλειας

    Με το 2020 να αποδεικνύεται ότι είναι έτος οικονομικής ύφεσης, οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο αναζητούν τα χρήματα και τις προσωπικές σας πληροφορίες περισσότερο από ποτέ. Εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητες και λάβετε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς σήμερα για το κινητό και τον υπολογιστή σας. Με τη συγκεκριμένη προσφορά που προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα προγράμματα προστασίας από ιούς και ασφάλειας, μπορείτε να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα την επιλογή σας. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού "MIDY20" για να λάβετε έκπτωση 20% κατά το check out. Εξασφαλίστε ασφάλεια σήμερα σε τιμή που δεν είναι διαθέσιμη οπουδήποτε αλλού στο διαδίκτυο!

     

     

    Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις παραπάνω προσφορές μας που ανακοινώνονται μια φορά κάθε χρόνο και αποκτήστε το κλειδί του προϊόντος που επιθυμείτε σήμερα, χρησιμοποιώντας τις τεράστιες διαδικτυακές επιλογές πληρωμής που προσφέρουμε για να πληρώσετε με ασφάλεια για την παραγγελία σας και θα λάβετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος απευθείας σε εσάς ψηφιακά.

     

    Χρειάζεστε βοήθεια; Έχετε ερωτήματα;

    Η ομάδα υποστήριξης του KeysWorlds.com είναι εδώ για εσάς πριν ή μετά την παραγγελία. Εάν χρειάζεστε βοήθεια κατά την παραγγελία ή έχετε προβλήματα με την υπάρχουσα παραγγελία σας, απλώς στείλτε μας ένα email στο support@keysworlds.com και θα το φροντίσουμε. Παραγγείλετε από εμάς σήμερα για να ζήσετε τις εκπληκτικά χαμηλότερες τιμές, τις ειδικές προσφορές και την εξυπηρέτηση πελατών παγκόσμιας κλάσης.

     

    Promo article


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.