Jump to content



  • yanni
    yanni

    MSI Gaming 27, All In One και gaming

    .
    Το MSI Gaming 27 διαθέτει οθόνη LED 27'' ανάλυσης 1080p με γρήγορους χρόνους απόκρισης και την τεχνολογία MSI Anti-flicker για ξεκούραστη παρακολούθηση χωρίς τρέμουλο στην οθόνη και περιορισμένη εκπομπή μπλε φωτός. Ο τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Core i7 6700 της Intel, αρχιτεκτονικής Skylake και η κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 980M με 8GB GDDR5 εγγυώνται άριστες επιδόσεις στα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια. Η μνήμη είναι τύπου DDR4 και μπορεί να φτάσει τα 64GB.

     


    MSI Gaming 27 87b


    MSI Gaming 27 87d

     


    Ένας ελεγκτής δικτύου Killer E2400 Ethernet καθώς και ένας ασύρματος ελεγκτής δικτύου Killer Wireless-AC 1535, με τις δύο συνδέσεις να μπορούν συνδυαστούν αξιοποιώντας την τεχνολογία Killer DoubleShot Pro, προσφέρουν άριστες δυνατότητες διασύνδεσης κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Η τεχνολογία Super RAID 4 είναι σε θέση να βοηθήσει στο στήσιμο ενός ιδιαίτερα γρήγορου αποθηκευτικού χώρου, για ταχύτατη φόρτωση των παιχνιδιών, με το MSI Gaming 27 να διαθέτει μία θέση για 3,5'' αποθηκευτικό μέσο και δύο M.2 PCIe 3.0 x4 με NVMe, ενώ το USB 3.1 εξασφαλίζει ταχύτατη μεταφορά δεδομένων από εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα. Επιπλέον το Gaming 27 είναι εξοπλισμένο με Nahimic Audio Enhancer και οδηγό Blu-ray.

     


    MSI Gaming 27 87a

     

    MSI Gaming 27 86a

     


    Το MSI Gaming 27 όντας All In One PC επιτρέπει σε κάποιον να έχει στο σπίτι του ένα ιδιαίτερα κομψό σύστημα Gaming το οποίο δεν θα πιάνει πολύ χώρο. Επιπλέον η ύπαρξη υποδοχής HDMI In δίνει την δυνατότητα χρήσης του και ως monitor με άλλες συσκευές όπως για παράδειγμα μια κονσόλα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.