Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    nVidia : "Δεν θα το αφήσουμε να ξανασυμβεί"

    Σε μία ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Nvidia, ο Huang δίνει έμφαση στο ότι η μνήμη της GTX 970 είναι έτσι σχεδιασμένη και ότι αυτό είναι κάτι καλό.

     

    "Θέλαμε η GTX 970 να έχει 4 GB μνήμη, καθώς τα παιχνίδια απαιτούν περισσότερη μνήμη από ποτέ".

     

    Αλλά ο Huang συμφωνεί ότι η Nvidia έπρεπε να ήταν πιο διαφανής σχετικά με αυτόν το σχεδιασμό και το όλο θέμα του τεμαχισμού της μνήμης σε 3.5 GB και 500 MB και καταλήγει χρησιμοποιώντας έναν απολογητικό τόνο :

     

    "Τα 4GB μνήμης στην GTX 970 χρησιμοποιούνται όλα και είναι χρήσιμα στο να επιτεφχθεί η απόδοση που απολαμβάνετε. Και όπως πάντα, οι μηχανικοί μας θα συνεχίσουν να αυξάνουν την απόδοση αυτή στα παιχνίδια και εσείς θα μπορείτε να την απολαμβάνετε χρησιμοποιώντας το GeForce Experience. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό (feature) της αρχιτεκτονικής Maxwell θα έπρεπε να είχε αναλυθεί λεπτομερώς από την αρχή. Δεν θα το αφήσουμε να επαναληφθεί. Θα κάνουμε καλύτερη δουλειά την επόμενη φορά".
    Τα λόγια του Huang μπορεί να καθησυχάζουν κάποιους δυσαρεστημένους κατόχους της συγκεκριμένης κάρτας, αλλά η Nvidia θα πρέπει να το αποδείξει και στο δικαστήριο αφού η εταιρεία αντιμετωπίζει μία μαζική μήνυση για παραπλάνηση όσον αφορά την απόδοση της GTX 970.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.