Jump to content



  • yanni
    yanni

    O Catalyst φεύγει, το Radeon Software έρχεται στην θέση του

    .
    Το Radeon Software έρχεται να εκμοντερνίσει το user interface του Catalyst Control Center, το οποίο συνόδευε τις κάρτες γραφικών της ATI και κατόπιν της AMD για 13 χρόνια.

     


    AMD Crimson Drivers 10


    AMD Crimson Drivers 11


    AMD Crimson Drivers 8

     


    Η ονομασία της κάθε έκδοσης θα συντίθεται από το "Radeon Software", το όνομα κάποιας σπέσιαλ έκδοσης, εφόσον πρόκειται για κάποια σπέσιαλ έκδοση όπως με την Omega έκδοση του Catalyst πέρσι, καθώς και την έκδοση η οποία θα είναι στην μορφή "έτος.μήνας". Η πρώτη έκδοση του Radeon Software που αναμένεται να δούμε, θα είναι η Crimson Edition.

     


    AMD Crimson Drivers 9

     


    Το Radeon Software Θα περιλαμβάνει και το AMD Radeon Settings, το οποίο θα προσφέρει νέα χαρακτηριστικά, πολλά από τα οποία έχουμε δει στους αντίστοιχους οδηγούς της Nvidia και ιδιαίτερα στο Nvidia Experience. Έτσι πέραν του ανανεωμένου και σύγχρονου user interface, οι νέοι οδηγοί θα έχουν την δυνατότητα να βρίσκουν τα εγκατεστημένα παιχνίδια και να τα παρουσιάζουν σε μια οθόνη προσφέροντας την δυνατότητα για την καλύτερη δυνατή παραμετροποίηση των ρυθμίσεων αυτών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αντίστοιχα βελτιστοποιημένα προφίλ θα παρέχονται για την αναπαραγωγή βίντεο.

     


    AMD Crimson Drivers 7


    AMD Crimson Drivers 6


    AMD Crimson Drivers 41

     


    Διαφοροποιημένο είναι και το μενού για τις ρυθμίσεις του Eyefinity, ενώ εύκολα θα μπορεί κάποιος να ενεργοποιεί το FreeSync, το Virtual Super Resolution και το GPU scaling για κάθε οθόνη ξεχωριστά.

     


    AMD Crimson Drivers 3


    AMD Crimson Drivers 2

     


    Πληροφορίες για το σύστημα, τόσο για το λογισμικό όσο και για το υλικό θα παρέχονται από την εφαρμογή ώστε κάποιος να μπορεί να βρει και να αναγνωρίσει με εύκολο και γρήγορο τρόπο τα εξαρτήματα του συστήματος, ενώ και το Overdrive πλέον θυμίζει εφαρμογές για υπερχρονισμό όπως το MSI Afterburner.

     


    AMD Crimson Drivers 1


    AMD Crimson Drivers 1


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.