Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    O Heartman του πολυαναμενόμενου Death Stranding πεθαίνει κάθε 21 λεπτά

    To Death Stranding είναι ένας Sony exclusive τίτλος που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι έχει προκαλέσει αίσθηση με τα trailer που έχουν δει το φως της δημοσιότητας καθώς είναι μυστηριώδες και ανατρεπτικό. Σκοπός του παίκτη είναι να δημιουργήσει "νήματα" με τα οποία θα προσπαθήσει να ενώσει απομονωμένες πόλεις και μια κατακερματισμένη κοινωνία. Το ποιο ακριβώς είναι το backstory και ποια τα game mechanics μένει να αποκαλυφθεί. 

     

    Η Sony, πέρα από το εντυπωσιακό trailer στην Ε3 έχει φροντίσει να παραμείνει μια κουρτίνα μυστηρίου για το τι πραγματικά συμβαίνει στο παιχνίδι. Σιγά σιγά όμως αποκαλύπτονται λεπτομέρειες, όπως ένας από τους ήρωες του παιχνιδιού, ο Heartman, που κυριολεκτικά πεθαίνει κάθε 21 λεπτά και επανέρχεται στην ζωή με τη χρήση απινιδωτή που έχει συνεχώς πάνω στη στολή του. Τον Heartman "υποδύεται'" ο ηθοποιός Nicolas Winding Refn, που μαζί με άλλους ηθοποιούς (Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Margaret Qualley, Tommie Earl Jenkins, Troy Baker, Lindsay Wagner) ενσαρκώνουν ρόλους στο παιχνίδι μέσω motion capture, 3D scannings και vocal performances.

     

     

    Ο Heartman ακούγεται να λέει "My body may be present, but my soul is on the beach. I'm already dead", με σαφή αναφορά στο φαινόμενο Catasean Stranding κατά το οποίο φάλαινες ή δελφίνια ξεβράζονται ομαδικά στις παραλίες και πεθαίνουν. Όπως όλα στο Death Stranding, και αυτή η φράση του Heartman είναι αινιγματική και μυστηριώδης. Ο χαρακτήρας του Heartman ταξιδεύει, όποτε πεθαίνει, στον περίεργο άυλο κόσμο των νεκρών και επανέρχεται στον πραγματικό δημιουργώντας άλλο ένα "νήμα" του παιχνιδιού. 

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.