Jump to content


  • jisr7
    jisr7

    OnePlus 2: Στα τέλη Ιουλίου με Snapdragon 810 και προσιτή τιμή

    Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που καταφθάνουν από την περιοχή της Κίνας, το OnePlus 2 θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα, συνεχίζοντας την παράδοση του προκατόχου του, προσφέροντας χαρακτηριστικά high-end σε προσιτή τιμή. Υπενθυμίζουμε ότι ο CEO της OnePlus αποκάλυψε προηγουμένως ότι αυτό θα κυκλοφορήσει το δεύτερο ή το τρίτο τρίμηνο, κάτι που οι νέες πληροφορίες φαίνεται να επαληθεύουν.

     

    Η συσκευή διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 810 τηςQualcomm με 3GB μνήμης RAM, 13MP κάμερα και ανάλυση οθόνης 1080 x 1920, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, που υπενθυμίζουμε ότι διέθετε οθόνη των 5.5 ιντσών. Ενώ στοχεύει να ανταγωνιστεί κορυφαίες συσκευές της αγοράς όπως το Xperia Z3+ ή το HTC One M9, η τιμή του αναμένεται να διαμορφωθεί στα 1999 Yuan ($322). Το OnePlus One είχε κάνει το ντεμπούτο του στα $349 για το μοντέλο των 16GB και στα $399 για το μοντέλο των 64GB, ενώ προσφάτως η εταιρεία είχε μειώσει τις τιμές κατά 50 δολάρια, προκειμένου να διαθέσει τις τελευταίες συσκευές, πριν την άφιξη των νέων προϊόντων.

     

    Αυτό που μένει να φανεί, είναι πόσες μονάδες θα είναι διαθέσιμες κατά την κυκλοφορία του. Ελπίζουμε η εταιρεία να έχει αντιληφθεί τα λάθη της τα προηγούμενα χρόνια και να μην μείνει στο σύστημα πωλήσεων με προσκλήσεις. Μάλιστα όταν διέθεσε το One, υπολόγιζε τις 100.000 πωλήσεις μονάδων κατά το 2014 αλλά από τον Ιούνιο μέχρι και τον φετινό Ιανουάριο αυτές ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.