Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Philips Quad HD οθόνες, τώρα και στις 32 ίντσες.

    Η νέα οθόνη 32 ιντσών ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για υψηλότερες αναλύσεις με πυκνότητα pixel πέραν του HD σε μέγεθος που αναζητούν οι χρήστες για να αναβαθμίσουν τον Η/Υ τους. H QHD (Quad High Definition) οθόνη προσφέρει ανάλυση 2,560 x 1,440 pixels (τέσσερις φορές την ανάλυση του 720p HDTV προτύπου), με γραφικό περιβάλλον που παρέχει άφθονο χώρο για τη διαχείριση πολλαπλών παραθύρων με πλούσια λεπτομέρεια και διαύγεια. Η ανάλυση αυτή συνδυάζεται με εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων: με 1,074 δις χρώματα και εσωτερικό επεξεργαστή 12-bit, η νέα 32-ιντση οθόνη δίνει ομαλά, φυσικά χρώματα χωρίς διαβαθμίσεις και χρωματικές ζώνες. Η οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία Philips flicker-free για τη ρύθμιση της φωτεινότητας και τη μείωση του τρεμοπαίγματος για μια ακόμη πιο άνετη εμπειρία θέασης.

     

    Ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος EMEA της MMD, δηλώνει, “Η νέα οθόνη 32 ιντσών είναι ιδανική για τους χρήστες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το μέγεθος και την ανάλυση της οθόνης τους. Οι χρήστες θα απολαύσουν πραγματική αύξηση της επιφάνειας προβολής, συνδυασμένη με ευκρινή, εξαιρετική QHD ανάλυση. Και δεν αφορά μόνο τους γραφίστες, τους σχεδιαστές CAD και τους αρχιτέκτονες που εκτιμούν αυτή τη διαφορά. Αφορά και τους χρήστες που εργάζονται κυρίως με τυπικές εφαρμογές γραφείου και αναζητούν μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής για την ταυτόχρονη επεξεργασία πολλαπλών παραθύρων στην καλύτερη δυνατή ανάλυση, ώστε να εκμεταλλεύονται αποτελεσματικά τον επιπλέον χώρο εργασίας.”

     

    Γρήγορη συνδεσιμότητα
    Χάρη στις συνδέσεις με πηγές υψηλού εύρους ζώνης όπως DisplayPort (για ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 10.8 Gbps), HDMI και Dual link DVI, η νέα αυτή οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν περιεχόμενο χωρίς καθυστερήσεις με εκθαμβωτική QHD ευκρίνεια. Επιπλέον τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν υψηλής ποιότητας ήχο που συμπληρώσουν την εμπειρία θέασης. Η οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία MultiView, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εργάζονται με δύο συσκευές ταυτόχρονα –για παράδειγμα Η/Υ και notebook και να χωρίσουν την οθόνη για προβολή περιεχομένου από δύο διαφορετικές πηγές. Καθώς το Quad HD προβάλλει 2,560 x 1,440 pixels, κάθε περιοχή διατηρεί εξαιρετική καθαρότητα και ευκρίνεια, ακόμα και όταν διαχωρίζεται. Επίσης υποστηρίζεται η τεχνολογία MHL για streaming περιεχομένου από φορητές συσκευές (ενώ ταυτόχρονα φορτίζεται η φορητή συσκευή) και υπερ-γρήγορο USB 3.0.

     

    Άνεση στην εργασία
    Χάρη στη βάση SmartErgoBase, η οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στο προτιμώμενο από το χρήστη ύψος, και με λειτουργίες περιστροφής και κλίσης για να επιτευχθεί η σωστή γωνία που βοηθά στη διατήρηση της υγείας αλλά και της παραγωγικότητας των χρηστών της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η βάση οθόνης μειώνει επίσης την ακαταστασία των καλωδίων και διατηρεί το χώρο εργασίας τακτοποιημένο.

     

    Η νέα οθόνη Philips 32 ιντσών BDM3270QP/00 QHD είναι άμεσα διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 699€.

     

    BDM3270QP Ftl rflx image

     

    BDM3270QP pivot45 2

     

    BDM3270QP S


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.