Jump to content



  • yanni
    yanni

    Power Splitter και Extension Cables από την Phanteks

    .
    Στο παρελθόν η ανάγκη για ένα ισχυρό τροφοδοτικό γινόταν όλο και μεγαλύτερη. Πλέον με τις εταιρίες να εστιάζουν στην απόδοση και παράλληλα στην χαμηλή κατανάλωση, ακόμα και μεσαίας ισχύος τροφοδοτικά είναι μάλλον υπερβολικά για αρκετά από τα συστήματα που χρησιμοποιούν οι μέσοι χρήστες, ίσως αρκετά για να τροφοδοτήσουν δύο συστήματα μέσης ή χαμηλής κατανάλωσης, όχι απλά ένα.

     


    Phanteks Power Splitter

     

    Το νέο Power Splitter PH-PWSPR_1P2M της Phanteks, το οποίο έρχεται με την πατενταρισμένη τεχνολογία Isolated Dual System Technology, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχό του να τροφοδοτήσει δύο συστήματα με ένα μόνο τροφοδοτικό, προϋποθέτοντας πάντα, ότι το τροφοδοτικό θα μπορεί να παράσχει αρκετή ισχύ και στα δύο συστήματα ταυτόχρονα. Σε συνδυασμό με ένα κατάλληλο κουτί υπολογιστή, κάποιος θα μπορούσε να έχει δύο διαφορετικά συστήματα μέσα σε αυτό το κουτί και να χρησιμοποιεί μόνο ένα τροφοδοτικό για αυτά. Το κάθε σύστημα είναι απολύτως ανεξάρτητο του άλλου, με λίγα λόγια, θα μπορούσε να λειτουργεί μόνο το ένα, με το άλλο να παραμένει κλειστό ή και τα δύο ταυτόχρονα χωρίς το ένα να επηρεάζει την λειτουργία του άλλου.

     

    PH PWSPR 3


    PH PWSPR 1

     

    Το Power Splitter περιλαμβάνει και κύκλωμα Anti-Noise Inrush Protection για επιπλέον σταθεροποίηση της παροχής ρεύματος και προστασίας του τροφοδοτικού και των κυκλωμάτων των δύο συστημάτων. Ελέγχει και προστατεύει τις γραμμές των 12V/5V/3.3V/+5VSB και είναι πλήρως συμβατό με όλες τις μητρικές, mITX, uATX, ATX και E-ATX.

     

    PH PWSPR 5

     

    Το Power Splitter της Phanteks είναι οικονομικό και δεν πιάνει πολύ χώρο καθιστώντας, ενώ είναι εύκολη και η τοποθέτησή του.

     

    PH PWSPR 6

     

    Για την αξιοποίηση του Power Splitter η Phanteks παρέχει και μια σειρά από Extension Cables των 24-Pin / 8-Pin (/ 4-Pin) με μήκος 50 εκατοστών. Ο Power Splitter είναι συμβατός και με τα υπόλοιπα Extension Cables της αγοράς, αλλά η εταιρία προτείνει τα δικά της. Είναι sleeved και έρχονται σε χρώματα μαύρο, άσπρο, κόκκινο και κόκκινο-μαύρο.

     

    phanteks cable 1


    phanteks cable 2


    phanteks cable 3

     

    phanteks cable 4

     

    Ο Power Splitter θα είναι διαθέσιμος αυτό το Δεκέμβρη προς 24,90 λίρες. Το ίδιο ισχύει και για τα Extension Cables με τις τιμές τους να κυμαίνονται μεταξύ 3,90 και 8,90 λίρες, ανάλογα το καλώδιο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.