Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    RAIJINTEK ARGB-PWM CONTROL SET

    To RAIJINTEK ARGB-PWM CONTROL SET είναι ένας κόμβος ελέγχου των λειτουργιών 5V ARGB & PWM του συστήματός σας, δίνοντας τη δυνατότητα για πλήρη έλεγχο των εφέ RGB φωτισμού και των λειτουργιών PWM. Έρχεται μαζί με ένα καλώδιο σύνδεσης στην κατάλληλη υποδοχή της μητρικής και έχει τη δυνατότητα να συγχρονίσει με το εκάστοτε λογισμικό της μητρικής. Η συσκευή συνοδεύεται από remote control με 20 προρυθμισμένες διατάξεις χρωμάτων και 7 διαφορετικούς σταθερούς χρωματισμούς φωτισμού για όσους δεν διαθέτουν μητρική που να έχει τη δυνατότητα των σχετικών ρυθμίσεων RGB. Οι λειτουργίες ARGB μπορούν να ελεγχθούν από τον χρήστη είτε μέσω του remote control είτε μέσω του sync mode της μητρικής (με σύνδεση του 5V ARGB header & PWM 4 pin header στη μητρική).

     

    Το ARGB-PWM CONTROL SET είναι το καλύτερο και φιλικό προς τον χρήστη hub της αγοράς. Το συνολικό πακέτο περιλαμβάνει το control hub, το remote control, καλώδιο σύνδεσης 500mm και ένα "super magnetic pad".

     

    Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του προϊόντος.

     

    large.argb-pwm-ppt03.jpeg

     

    large.argb-pwm-ppt04.jpeg

     

    large.argb-pwm-ppt05.jpeg

     

    large.argb-pwm-ppt06.jpeg

     

    large.argb-pwm-ppt07.jpeg

     

    large.argb-pwm-ppt08.jpeg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.