Jump to content



  • yanni
    yanni

    Raspberry Pi Zero, το Raspberry των 5 δολαρίων

    .
    Το Raspberry Pi Zero είναι εφοδιασμένο με BCM2835 chipset της Broadcomm στα 1GHz, αρχιτεκτονικής ARM11, το οποίο είναι έως και 40% ταχύτερο έναντι αυτού στο Raspberry Pi 1. Έχει 512MB μνήμης τύπου LPDDR2, microSD θύρα, mini HDMI για 1080p στα 60Hz video output, micro USB θύρες για τροφοδοσία και δεδομένα, 40-pin GPIO header ίδιο με αυτό που διαθέτουν τα Model A+/B+/2B και header για composite video.

     

    Raspberry Pi Zero 1

     

    Το νέο Raspberry Pi Zero τρέχει Raspbian Linux και εφαρμογές όπως Scratch, Minecraft και Sonic Pi. Με την προσθήκη μιας οθόνης, ενός πληκτρολογίου και ενός ποντικιού, τροφοδοσίας και μιας microSD κάρτας, ο κάτοχος του Raspberry Pi Zero αποκτάει ένα πλήρες σύστημα.

     

     

    Το Raspberry Pi Zero θα είναι διαθέσιμο μέσω των friends at element14, The Pi Hut, Pimoroni, Adafruit και Micro Center.

     

    Raspberry Pi Zero 4


    Raspberry Pi Zero  2

     

    Μάλιστα 10.000 Raspberry Pi Zero θα δοθούν δωρεάν με το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού The MagPi. Φαίνεται ότι η εποχή που ένας υπολογιστής, θα δίνεται δώρο στο εξώφυλλο ενός περιοδικού ήρθε.

     

    Raspberry Pi Zero 3


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.