Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    Skype : Προβλήματα ανά τον κόσμο

    https://twitter.com/SkypeSupport/status/645881512928387072/photo/1?ref_src=twsrc^tfw

    Το Skype μεταξύ άλλων ανέφερε :

    Εάν είστε συνδεδεμένοι στον Skype, δεν θα μπορέσετε να αλλάξετε την κατάστασή σας και όλες οι επαφές σας θα δείχνουν εκτός σύνδεσης ακόμα και αν είναι εντός. Ως αποτέλεσμα, δεν θα μπορείτε να ξεκινήσετε κλήσεις Skype προς αυτούς..

    Ένας μικρός αριθμός μηνυμάτων σε ομαδικές συνομιλίες δεν παραδίνονται , αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να στείλετε μηνύματα στις επαφές σας..

    Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στον Skype, μπορεί να έχετε πρόβλημα να συνδεθείτε. Οποιαδήποτε αλλαγή στον λογαριασμό σας Skype όπως το υπόλοιπό σας ή λεπτομέρειες του λογαριασμού μπορεί να χρειάζονται κάποιο χρόνο για να εμφανιστούν..

    Ίσως να έχετε δυσκολία στο να φορτώσετε τις σελίδες στο Skype Community.. Γι' αυτό το λόγο παρακαλώ ελέγξτε εδώ για μελλοντικά updates.. > http://heartbeat.skype.com/2015/09/skype_presence_issues.html

    Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτιάξουμε αυτο το πρόβλημα και ελπίζουμε να έχουμε νέα σύντομα . Ευχαριστούμε για την υπομονή σας όσο προσπαθούμε να διορθώσουμε αυτό το απρόοπτο .

     

    23763 cbfb76b1

    23763 6d960007 303 180


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.