Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Steam Remote Play: Παίξτε τα Steam παιχνίδια σας απ' όπου και αν βρίσκεστε!

    Με την τρικυμία που έφερε στον χώρο του game streaming η Google με το Google Stadia, όλοι οι πάροχοι gaming περιεχομένου αναζητούν τρόπους να ανέβουν και αυτοί στο τρένο του διαδικτυακού streaming. Η Valve μόλις αποφάσισε να επαυξήσει την υπάρχουσα υπηρεσία της για streaming των παιχνιδιών σας εντός της οικίας σας.

     

    Τώρα, η νέα υπηρεσία ονομάστηκε Steam Remote Play και «πειραματικά» έγινε διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Steam. Με το Steam Remote Play μπορεί ο χρήστης να κάνει stream τα παιχνίδια του σε οποιαδήποτε συσκευή εντός και εκτός της οικίας του, αρκεί να υπάρχει διασύνδεση internet με ικανό bandwidth (πόσο, δεν διευκρινίστηκε).

     

    Προσοχή όμως, η νέα υπηρεσία δεν έχει σχέση με το Google Stadia, καθώς το home (host) pc θα πρέπει να είναι ανοικτό και ο game τίτλος θα πρέπει να είναι αγορασμένος, ώστε να είναι εφικτό ο χρήστης να παίξει από άλλη συσκευή. 

     

    Για να δοκιμάσετε το Remote Play αρκεί να πραγματοποιήσετε διασύνδεση με τα διαπιστευτήρια του χρήστη στο Steam από τη δευτερεύουσα συσκευή με την οποία θέλετε να παίξετε και από τις ρυθμίσεις του Remote Play δίνεται η δυνατότητα να κάνετε pair τη δευτερεύουσα συσκευή με το main pc. Υπάρχουν επίσης και επιπλέον επιλογές για βελτιστοποίηση της υπηρεσίας, όπως ρυθμίσεις για την ανάλυση την ποιότητα του ήχου κ.α.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.