Jump to content



  • yanni
    yanni

    TAG Heuer smartwatch με Intel Inside

    .
    Το TAG Heuer Connected έχει διάμετρο 46 χιλιοστά, πάχος 12,8 χιλιοστά και βάρος 52 γραμμάρια. Είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και η LCD οθόνη του προστατεύεται από κρύσταλλο από ζαφείρι. Η στρογγυλή οθόνη του είναι διαμέτρου 1,5" και ανάλυσης 360 x 360 pixels, transflective LTPS LCD, που σημαίνει ότι μπορεί να αξιοποιήσει την αντανάκλαση του φωτός, ώστε να βελτιώσει την απεικόνιση μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας.

     

    TAG HEUER connected

     

    Στο εσωτερικό του TAG Heuer Connected βρίσκεται ένα Intel SOC και πιο συγκεκριμένα της σειράς Z34xx, με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας τα 1,6GHz, αν και η ονομαστική συχνότητα λειτουργίας του σύμφωνα με την Tag Heuer θα είναι κάπου στα 500MHz. Η μνήμη του smartwatch είναι 1GB, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος είναι 4GB τύπου NAND. Διαθέτει 802.11b/g/n και BlueTooth 4.1, μπαταρία 410mAh και το λειτουργικό του είναι το Android Wear. Το TAG Heuer Connected θα διαθέτει επίσης δύο αισθητήρες, επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο, ενώ θα έχει και αντοχή επιπέδου IP67 έναντι της σκόνης και του νερού.

     

     

    Το TAG Heuer Connected δεν θα διαφημίζεται ως "Swiss Made", δεδομένου ότι το 30% των εξαρτημάτων δεν είναι Ελβετικής κατασκευής. Ο σχεδιασμός του έχει βασιστεί σε ένα μηχανικό ρολόι Carrera της εταιρίας και μάλιστα η TAG Heuer δίνει την δυνατότητα στον αγοραστή του TAG Heuer Connected μετά από δύο χρόνια να το ανταλλάξει με ένα κανονικό μηχανικό Carrera καταβάλλοντας επιπλέον $1500.

     

    Η τιμή του TAG Heuer Connected είναι $1500.

     


    TAG HEUER connected


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.