Jump to content


  • yanni
    yanni

    Thermaltake Core P7 TG, ένα εντυπωσιακό case με πλάτος 1,35 μέτρα

    Η Thermaltake αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το νέο της Core P7 TG(Tempered Glass), ένα PC case με μοναδική σχεδίαση, κατασκευασμένο για αυτούς που θα ήθελαν να επιδείξουν το σύστημά τους και τα εξαρτήματά του στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

     

    Το Core P7 TG αποτελείται από τρία κομμάτια, με το κεντρικό να είναι σχεδιασμένο να φιλοξενήσει το κυρίως σύστημα με τα εξαρτήματά του. Από εκεί και πέρα τα άλλα δύο κομμάτια, είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενήσουν αντίστοιχα συστήματα υδρόψυξης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα PC case πλάτους έως και 1,35 μέτρων, που σε άλλους θα φανεί εντυπωσιακό και σε άλλους μάλλον παράλογο ή απλά υπερβολικό.

     

    Core P7 TG 3.jpg

     

    Το Core P7 TG δέχεται μητρικές E-ATX καθώς και έως 8 αποθηκευτικά μέσα των 2,5'' ή 3,25''. Μπορεί να δεχθεί στάνταρ PS2 τροφοδοτικό με μήκος έως και 200 χιλιοστά, κάρτα γραφικών με μήκος έως και 280 χιλιοστά, 570 χιλιοστά αν δεν τοποθετηθεί υδρόψυξη στο κεντρικό κομμάτι, καθώς και σύστημα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 180 χιλιοστά. Το κεντρικό κομμάτι διαθέτει και ενισχυμένο γυαλί πάχους 5 χιλιοστών.

     

    Core P7 TG 2.jpg

     

    Το Core P7 TG είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες τοποθέτησης υδρόψυξης. Κάθε πλαϊνό τμήμα του μπορεί να φιλοξενήσει ψυγείο των 480 χιλιοστών, καθώς και την αναγκαία δεξαμενή με την αντλία. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορεί να τοποθετηθεί ένα επιπλέον ψυγείο των 480 χιλιοστών και στο κεντρικό κομμάτι.

     

    Τα πλαϊνά μπορούν να τοποθετηθούν παράλληλα ή υπό γωνίες των 45, 90 και 270 μοιρών, σε σχέση με το κεντρικό. Το κουτί διαθέτει modular σχεδιασμό επιτρέποντας την αλλαγή θέσης σε κάποια από τα εξαρτήματά του και της θέσεις των αποθηκευτικών μέσων. Σύμφωνα με την Thermaltake ο κάτοχος του κουτιού μπορεί εύκολα να το αποσυναρμολογήσει. Βέβαια, όσον αφορά την πιθανή μεταφορά του, το κουτί από μόνο του ζυγίζει 25,5 κιλά.

     

    Το κουτί είναι άμεσα διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα $300.

     

    58c4741e68d3a-CoreP7TG1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.