Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To διαδικτυακό κανάλι Gamers Nexus αποκαλύπτει προβληματικές σειρές τροφοδοτικών Gigabyte που... κάνουν μπαμ!

    Τα δύο τροφοδοτικά που εκρήγνυνται είναι τα GP-P750GM & GP-P850GM της GIGABYTE, τα οποία πωλήθηκαν σε πακέτα Newegg νωρίτερα φέτος με συγκεκριμένες κάρτες γραφικών της σειράς GeForce RTX 30. Το Gamers Nexus δοκίμαζε αυτά τα τροφοδοτικά εδώ και μήνες.

     

    Ο Steve αγόρασε από τη λιανική σε μεγάλους αριθμούς τα δύο εν λόγω τροφοδοτικά της GIGABYTE εδώ και μήνες, αποκαλύπτοντας σημαντικά ελαττώματα. Το GN ανακάλυψε ότι το P850 είναι αρκετά κακό, αλλά το P750 είναι απλά ... αχαρακτήριστο. Το 50% των τροφοδοτικών GIGABYTE GP-P750GM που αγόρασε το Gamers Nexus ήταν τελείως νεκρά ... αμέσως έξω από το κουτί ... ή εξερράγησαν όταν τα δοκίμαζαν.

     

    Ναι, έσκαγαν! Και για του λόγου του αληθές μπορείτε να δείτε το σχετικό video:

     

     

    H Gigabyte προχώρησε σε ανακοίνωση προσπαθώντας να μετριάσει τη σοβαρότητα των παρατηρήσεων του Gamers Nexus, με υπονοούμενα ότι σε πραγματικές συνθήκες δεν είναι έτσι τα πράγματα, όμως προχωρά σε κάποιες αλλαγές στα εν λόγω τροφοδοτικά και για να νιώθει ο κάθε χρήστης "ασφαλής" ξεκίνησε καμπάνια ώστε ο κάθε χρήστης να μπορεί να επιστρέψει το δικό του (πριν κάνει μπαμ....).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.