Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    To νέο update για τα Warzone + Modern Warfare είναι 133GB

    H "αγία τριάδα" της σειράς Call of Duty έχει εξωφρενικές απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο. Μόνο τα Modern Warfare και Black Ops απαιτούν πάνω από 150GB, χωρίς το Warzone να είναι εγκατεστημένο. Φαίνεται ότι μετά από πλήθος παραπόνων, η Treyarch αποφάσισε να κάνει κάτι γι΄αυτό.

     

    Μετά από μήνες αναμονής, η Treyarch μειώνει το μέγεθος εγκατάστασης των συγκεκριμένων παιχνιδιών. Το νέο Season Two Reloaded patch συμπιέζει τα δεδομένα με έναν νέο σύστημα βελτιστοποίησης του χώρου εγκατάστασης και πετυχαίνει μείωση του απαιτούμενου αποθηκευτικού χώρου κατά περίπου 33GB. To update είναι αρκετά μεγάλο, 52-57GB για τις κονσόλες και 54GB για το PC. Εάν κάποιος επιθυμεί να ενημερώσει ταυτόχρονα τα Modern Warfare και Warzone στο PC, θα πρέπει να κατεβάσει 133GB δεδομένων! Τα καλά νέα είναι ότι μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, ο τελικός χώρος που καταλαμβάνουν τα παιχνίδια θα είναι κατά αρκετά GB μικρότερος.

     

    Η μείωση που αναμένεται σε κάθε πλατφόρμα είναι:

     

    • PlayStation 5: 10.9 GB (Warzone Only) / 30.6 GB (Warzone and Modern Warfare®)
    • PlayStation 4: 10.9 GB (Warzone Only) / 30.6 GB (Warzone and Modern Warfare®)
    • Xbox Series X / Xbox Series S: 14.2 GB (Warzone Only) / 33.6 GB (Warzone and Modern Warfare®)
    • Xbox One: 14.2 GB (Warzone Only) / 33.6 GB (Warzone and Modern Warfare®)
    • PC: 11.8 GB (Warzone Only) / 30.6 GB (Warzone and Modern Warfare®)
       

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.