Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To εκπληκτικό Overcooked διατίθεται δωρεάν από το Epic Games Store

    Προσωπικά θεωρώ το Overcooked ως ένα από τα πιο έξυπνα και διασκεδαστικά παιχνίδια για να παίξετε μόνος σας, αλλά (ακόμα καλύτερα) και με παρέα. Πρόκειται για ένα συνεργατικό παιχνίδι με θέμα τη μαγειρική και την προσπάθεια των παικτών να φτιάξουν όσα περισσότερα πιάτα γίνεται σε συγκεκριμένο χρόνο. Κάτι τέτοιο όμως χρειάζεται αρκετές δεξιότητες, προγραμματισμό, συντονισμένες κινήσεις, επιλογή προτεραιοτήτων κ.α. 

     

     

     

    To Overcooked κυκλοφόρησε το 2016 και έχει κερδίσει εξαιρετικές κριτικές αλλά και τους παίκτες που απολαμβάνουν να παίζουν "παρέα". Η επιλογή του παιχνιδιού για δωρεάν διάθεση από την Epic προκάλεσε έκπληξη, καθώς αναμενόταν το Ark: Survival Evolved για δωρεάν διάθεση αυτή την εβδομάδα.

     

    Εάν θέλετε να αποκτήσετε το Overcooked δωρεάν, για πάντα, επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

     

    Diesel%2Fproduct%2Fovercooked%2Fhome%2F1
    WWW.EPICGAMES.COM

    Overcooked is a chaotic couch co-op cooking game for one to four players. Working as a team, you and your fellow chefs must prepare, cook and serve up a variety of tasty orders before the...

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.