Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To επερχόμενο Battlefield 6 επανεκκινεί τη σειρά στη σύγχρονη εποχή και φέρνει PvP 128 παικτών και Battle Royale Mode

    Το επερχόμενο "Battlefield 6" θα σηματοδοτήσει ένα "soft-reboot" του franchise σε ένα περιβάλλον σύγχρονης εποχής, όπως και στο "Battlefield 3", σύμφωνα με τον Tom Henderson, μια αξιόπιστη πηγή με διαρροές που σχετίζονται με το franchise. Ο Henderson προβλέπει ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει τίτλο απλά "Battlefield" (να μην συγχέεται με το "Battlefield 1"). Το παιχνίδι (εάν περιλαμβάνει campaign), θα μπορούσε να έχει ένα σύγχρονο μηχανοποιημένο σκηνικό πολέμου και να είναι μια αξιοσημείωτη αποχώρηση από τα ιστορικά (ή ψευδο-ιστορικά) πεδία των "Battlefield 1" και "Battlefield V"

     

    Παρόμοια με τον τρόπο που η Activision χειρίζεται διάφορα είδη παιχνιδιού με τις τελευταίες κυκλοφορίες του "Call of Duty", το επόμενο Battlefield θα μπορούσε να περιλαμβάνει παιχνίδι Battle Royale που είναι περισσότερο εξελιγμένο από το να είναι απλώς ένα είδος multiplayer. Το κύριο multiplayer θα μπορούσε να βασιστεί στα είδη παιχνιδιού που η σειρά Battlefield έχει τελειοποιήσει, συμπεριλαμβανομένων μαζικών PvP ειδών παιχνιδιού με έως και 128 παίκτες στην πλατφόρμα PC (λιγότεροι παίκτες στις κονσόλες).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.