Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    To επόμενο επεισόδιο της σειράς παιχνιδιών "Call of Duty" εξελίσσεται στην εποχή του B΄ Παγκοσμίου Πολέμου

    Η Activision έχει αναθέσει στη Sledgehammer Games να αναπτύξει το παιχνίδι Call of Duty του 2021, το οποίο θα εξελίσσεται στην εποχή του  Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Σε αντίθεση με άλλες πρόσφατες αναφορές, το παιχνίδι δεν θα ακολουθήσει μια εναλλακτική χρονογραμμή σε μια διαφορετική δεκαετία του 1950 όπου ο Παγκόσμιος Πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ. Αντ 'αυτού, το παιχνίδι θα είναι πιο παραδοσιακό, σύμφωνα με πηγές του Euresigner.

     

    Η Sledgehammer Games έλαβε το χρίσμα της ανάπτυξης του τίτλου, μετά το επιτυχημένο Black Ops Cold War και η εταιρεία προχωρά σε μια σημαντική επέκταση 100 εργαζομένων στα στούντιο της Αυστραλίας και της Καλιφόρνια.

     

    sledgehammer-625x1000.jpg

     

    Η Activision προβλέπει, ωστόσο, ότι οι πωλήσεις του νέου CoD: Vanguard θα είναι χαμηλότερες από τον Black Ops Cold War. Ακόμη και με χαμηλότερες προοπτικές, η εταιρεία αναμένει άλλη μια χρυσοφόρο χρονιά το 2021 με 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε προβλεπόμενα έσοδα.

     

    Η επιρροή του Warzone βοήθησε το franchise να δημιουργήσει τεράστια έσοδα ύψους 3,9 δισ. δολαρίων το 2020, το οποίο αντιπροσώπευε το 40% των συνολικών εσόδων της Activision-Blizzard. Η Activision επιβεβαίωσε επίσης ότι το Call of Duty 2021 (Vanguard) θα ενσωματωθεί στο Warzone (σ.σ. είμαι περίεργος να δω πώς θα ενσωματώσουν όπλα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο Warzone - μας περιμένει νέο DMR)


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.