Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    To Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 150.000$ ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο

    Το Bitcoin σημείωσε πρόσφατα αύξηση της τιμής του, αλλά έκτοτε διορθώθηκε κατά περισσότερο από 8,2% αφού έφτασε τα 42.230$. Μπορεί το διάσημο κρυπτονόμισμα να ανέβει ακόμα ψηλότερα;

     

    Σύμφωνα με μερικούς αναλυτές της αγοράς, το Bitcoin δεν έχει εξαντλήσει τη δυναμική του και αναμένεται να φτάσει σε νέα υψηλά επίπεδα αργότερα μέσα στο έτος. Ο Nunya Bizniz, ανεξάρτητος αναλυτής της αγοράς, δημοσίευσε κάποια ανάλυση για τις ανοδικές τάσεις του Bitcoin κατά τη διάρκεια των δύο ετών, από τότε που συνέβη ο υποδιπλασιασμός του κρυπτονομίσματος, και από τα δεδομένα ο Bizniz προέβλεψε ότι η επόμενη κορύφωση του Bitcoin θα επέλθει στις 21 Σεπτεμβρίου 2021.

     

    Για όσους δεν γνωρίζουν τα περί υποδιπλασιασμού, πρόκειται για ένα προγραμματισμένο γεγονός όπου η προσφορά Bitcoin μειώνεται στο μισό κάθε τέσσερα χρόνια. Ο ερευνητής των χρηματοπιστωτικών αγορών, Ariel Santos-Alborna, εξήγησε ότι "και οι δύο κορυφές σημειώθηκαν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, αντίστοιχα, οι οποίες θα μπορούσαν να αφήσουν να εννοηθεί ότι η ώθηση για τις χρηματιστηριακές αγορές έχει να κάνει περισσότερο με τους φόρους" και ότι μια "πιο ρεαλιστική" κορυφή για το Bitcoin βρίσκεται μεταξύ των 88.000 και 150.000 δολαρίων.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.