Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To Call of Duty:Vanguard φαίνεται ότι θα υποστηρίζει AMD FSR

    To Call of Duty:Vanguard αναμένεται τον Νοέμβριο, αλλά όσοι έχουν προπαραγγείλει τον τίτλο μπορούν να έχουν πρόσβαση στην beta από τώρα. Έχουμε λοιπόν τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία από τώρα.

     

    Φαίνεται ότι η υπεύθυνη εταιρεία ανάπτυξης, Sledgehammer Games, θα παρέχει υποστήριξη για την τεχνολογία FidelityFX Super Resolution (FSR) της AMD στο Call of Duty: Vanguard. Η τεχνολογία αυτή θα υποστηρίζει τόσο GPU AMD Radeon όσο και NVIDIA GeForce. Μέχρι στιγμής, το Call of Duty:Modern Warfare και το υπερ-δημοφιλές (και γεμάτο από χάκερ) Warzone έχουν υποστήριξη μόνο DLSS.

     

    large.81683_02_call-of-duty-vanguard-should-feature-amd-fsr-support_full.png

     

    Η υποστήριξη FSR στο Call of Duty: Vanguard εντοπίστηκε στα αρχεία του παιχνιδιού, αλλά δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση από τις επιλογές του παιχνιδιού αυτή τη στιγμή. Από τα παραπάνω στοιχεία όμως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει πλήρη υποστήριξη μέχρι την κυκλοφορία του στις 5 Νοεμβρίου 2021. Ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια αναφορά στο DLSS που χρησιμοποιήθηκε ευρέως στο Warzone για να πετύχουν οι παίκτες τα πολυπόθητα 120/144 FPS σε υψηλές αναλύσεις (για τους κατόχους συμβατών καρτών γραφικών της Nvidia).


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.