Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    To Instagram φτάνει τους 500 εκατομμύρια χρήστες

    Το Instagram ανακοίνωσε ότι έχει πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες, ενώ περισσότεροι από 300 εκατομμύρια, χρησιμοποιούν την υπηρεσία αυτή τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.


    Η εταιρία, η οποία αποκτήθηκε από το Facebook το 2012, έναντι του ποσού του ενός δισεκατομμυρίων δολαρίων, είχε τότε μόνο 20 εκατομμύρια χρήστες και από τότε έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές σε πολλές χώρες. Σύμφωνα με την εταιρία πάνω από το 80 τοις εκατό των χρηστών του είναι εκτός των Η.Π.Α. 

     

     

    Τον περασμένο μήνα το Instagram άλλαξε το λογότυπό του, από το γνωστό και νοσταλγικό εικονίδιο της "instamatic camera" σε ένα πιο μοντέρνο και στυλιζαρισμένο. Παρόλο που υπήρξε μία κατακραυγή από τους χρήστες, η αλλαγή αυτή δεν έδειξε να επηρεάζει την ανοδική πορεία της εταιρίας σε δημοτικότητα.

     

    instagram-old-new.jpg

     

    Φαίνεται ότι οι μεγάλες και σημαντικές επενδύσεις του Facebook έχουν επιτυχημένη πορεία αφού η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp,  η οποία αποκτήθηκε έναντι του αστρονομικού ποσού των 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ήδη έχει πάνω από ένα δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως διπλασιάζοντας τους χρήστες της μετά από την απόκτησή της από το Facebook τον Φεβρουάριο του 2014.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.