Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To Matrix επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες εμπλουτισμένο με Dolby Atmos & Vision

    To Matrix είναι αναμφίβολα μια ταινία σταθμός στην ιστορία του κινηματογράφου που όχι μόνο άλλαξε την εν λόγω βιομηχανία πριν από 20 χρόνια, αλλά και τον τρόπο σκέψης και αντίληψης για όσους ασχολήθηκαν με τους φιλοσοφικούς προβληματισμούς που έθεσε.

     

    Με αφορμή τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία της πρωτότυπης ταινίας στους κινηματογράφους, το Matrix επιστρέφει με μία επανέκδοση που κάνει χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας των Dolby Vision και Dolby Atmos. Η πρεμέρια στις ΗΠΑ έχει προγραμματριστεί για τις 30 Αυγούστου και οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν την επανέκδοση του Matrix για μία βδομάδα μόνο.

     

     

    Σημειώνουμε ότι οι εκδόσεις με Dolby Atmos και Dolby Vision είναι διαθέσιμες σε Blu-Ray, αλλά όσοι δεν διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό ή επιθυμούν να έχουν την εμπειρία της μεγάλης οθόνης, έχουν πλέον την ευκαιρία. Μένει να δούμε αν θα έχουμε τη δυνατότητα αυτή και στην Ελλάδα...


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.