Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    To Metro Exodus είναι πλέον διαθέσιμο στο Steam για Linux

    Το Metro Exodus είναι το τρίτο μέρος της τριλογίας του βιντεοπαιχνιδιού Metro που βασίζεται στα μυθιστορήματα του Ντμίτρι Γκλούκοφσκι (Dmitry Glukhovsk). Αρχικά κυκλοφόρησε στις 15 Φεβρουαρίου 2019, μόνο για Microsoft Windows, PlayStation 4 και Xbox One. Αργότερα το 2019, το παιχνίδι μεταφέρθηκε επίσης στο Stadia της Google και ένα χρόνο μετά στην υπηρεσία παιχνιδιών cloud Amazon Luna.

     

    Φτάνοντας στις 14 Απριλίου 2021, το παιχνίδι μπορεί πλέον να αναπαραχθεί σε πλατφόρμες Linux και macOS. Οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν και να το εγκαταστήσουν τώρα από το Steam. Αν το έχετε ήδη ακόμη καλύτερα, επειδή δεν χρειάζεται να το αγοράσετε ξανά, καθώς θα εμφανιστεί στη βιβλιοθήκη Steam για Linux ως διά μαγείας.

     

    Το παιχνίδι τρόμου και επιβίωσης ενός παίκτη που αναπτύχθηκε από την 4A Games και δημοσιεύθηκε από την Deep Silver ακολουθεί τα παιχνίδια βίντεο Metro 2033 και Metro: Last Light, που δημοσιεύθηκαν το 2010 και το 2013 αντίστοιχα. Και τα δύο είναι επίσης διαθέσιμα για την πλατφόρμα Linux.

     

    Για την εκτέλεση του Metro Exodus σε Linux, οι προγραμματιστές προτείνουν τη χρήση του Ubuntu Linux σε έναν υπολογιστή με τουλάχιστον επεξεργαστή Intel Core i5-4440 και 8 GB RAM, καθώς και NViDIA GTΧ 670 ή AMD Radeon R9 380 κάρτα γραφικών με 4GB VRAM. Δείτε τις πλήρεις προδιαγραφές παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    large.IMG_1416.jpg

     

    Εκτός από το βασικό παιχνίδι, το Metro Exodus διαθέτει επίσης δύο DLC, συγκεκριμένα τα Metro Exodus - The Two Colonels και Metro Exodus - Sam's Story, τα οποία μπορούν να αγοραστούν χωριστά, ή ως ένα πακέτο που περιλαμβάνει επίσης το παιχνίδι, από το Steam. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε το Metro Exodus Season Pass για να λάβετε όλα τα DLC.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.