Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To Samsung Galaxy Note 8 θα κυκλοφορήσει κανονικά

    Το 2011 η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy Note και δημιούργησε την κατηγορία των phablets, κάτι ανάμεσα σε κινητό και tablet. Αρχικά πολλοί την χλεύασαν για αυτήν την κίνηση αλλά σύντομα αποδείχθηκε ότι οι συσκευές αυτές με την μεγάλη οθόνη τελικά ήταν χρήσιμες, και πολύ γρήγορα τα  Galaxy Note έγινα ιδιαίτερα δημοφιλή

     

    Έξι χρόνια μετά όταν τα Galaxy Note7 άρχισαν να αναφλέγονται, πολλοί θεώρησαν ότι η σειρά αυτή θα σταματήσει, σε μία προσπάθεια από τη Samsung να αποστασιοποιηθεί από το διπλό φιάσκο. Τελικά από ότι φαίνεται όμως, η σειρά Galaxy Note θα συνεχίσει και το Galaxy Note 8 θα κυκλοφορήσει κανονικά  αργότερα μέσα στον χρόνο. 

     

    Η εταιρία φαίνεται ότι συνεχίζει κανονικά με τη σειρά αυτή, αφού σύμφωνα με τα πορίσματα των ερευνών το πρόβλημα στα αρχικά Note7 αλλά και στις συσκευές αντικατάστασης, ήταν στην μπαταρία και όχι στις συσκευές. Τα νέα για την συνέχιση της δημοφιλούς σειράς της Samsung, ήρθαν με τις δηλώσεις του DJ Koh, του επικεφαλής του τμήματος Mobile της εταιρίας, ο οποίος δήλωσε ότι η εταιρία θα συνεχίσει τη σειρά αυτή.

     

    "Ανακαλύψαμε κατά τη διαδικασία ερευνών ότι υπάρχουν πάρα πολλοί πιστοί πελάτες της σειράς Note", δήλωσε ο DJ Koh. Ο Tim Baxter, ο πρόεδρος της Samsung US, πρόσθεσε ότι μία μεγάλη βάση πελατών οι οποίοι τώρα διαθέτουν το Galaxy Note 4 και το Galaxy Note 5 περιμένουν να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους με το επόμενο Galaxy Note.

     

    Έτσι η εταιρία από ότι φαίνεται στις δηλώσεις των εκπροσώπων της θα συνεχίσει τη σειρά Note, ελπίζοντας ότι θα είναι μία τόσο καλή συσκευή ώστε να αφήσει πίσω της για πάντα την μεγάλη αποτυχία του Note7.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.