Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To smartphone των 4 δολαρίων είναι αληθινό

    Στις αρχές του χρόνου, η ανακοίνωση ότι ένα smartphone των 4 δολαρίων πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ινδία προκάλεσε αναταράξεις στην αγορά των smartphones. Τελικά πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μερικές ημέρες.

     

    Το Freedom 251 έχει οριστεί να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου για όσoυς έχουν κάνει προπαραγγελία. Η ινδική κατασκευάστρια εταιρία, Ringing Bell, είχε κατηγορηθεί για απάτη τότε, αφού στις διαφημίσεις απεικόνιζε άλλο κινητό και όλοι πίστεψαν ότι είναι ένα διαφημιστικό κόλπο. Τελικά είναι αλήθεια και το κινητό αυτό αν και με χαρακτηριστικά που δεν θα ζήλευε κανένα smartphone, θα κυκλοφορήσει στην Ινδία και θα έχει τιμή 4 δολάρια.

     

    ringingbells-freedom251-800.jpg

     H πραγματική φωτογραφία του  Freedom 251

     

    Θα διαθέτει οθόνη 4" με οπίσθια κάμερα 8 MP και μπροστινή κάμερα 3.2 MP. Η μπαταρία του θα είναι της τάξεως τω 1800mAh και ο επεξεργαστής του θα είναι τετραπύρηνος στα 1.3GHz με μνήμη 1GB RAM. Εσωτερικά θα διαθέτει 8GB αποθηκευτικού χώρου και θα τρέχει Android 5.1.

     

    Μιλώντας στην ιστοσελίδα The Indian Express, ο ιδρυτής της Ringing Bells και CEO Mohit Goel δήλωσε : "Μάθαμε από τα λάθη μας και αποφασίσαμε να δράσουμε σιωπηλά μέχρι να είμαστε έτοιμοι με το προϊόν. Τώρα έχουμε ένα τηλέφωνο με οθόνη 4", dual-SIM και έτοιμο για παράδοση. Αισθάνομαι δικαιωμένος”.

     

    Η τιμή των 4 δολαρίων αντιστοιχεί σε RS 251 ρουπίες δεν θα αποφέρει κέρδη στην εταιρία. Σύμφωνα με τον Goel κάθε τηλέφωνο θα έχει ζημία 151 ρουπίες για την εταιρία, αλλά όπως δήλωσε,  "είμαι ευτυχισμένος που θα καταφέρω να ενώσω τους Ινδούς σε φτωχές και αγροτικές περιοχές μέσω των προγραμμάτων Digital India και Make in India με το Freedom 251”.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.