Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To Sony PlayStation 5 επιτέλους αποκαλύπτεται!

    Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες και υποθετικά renders του νέου PS5 για να αποφασίσει τελικά η Sony να αποκαλύψει το σχέδιο της πολυαναμενόμενης κονσόλας νέας γενιάς. Η νέα κονσόλα, λοιπόν, δεν θα έχει σχέδιο παρόμοιο με τα renders που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

     

    Η μορφή του PS5 είναι οργανική με το μαύρο να επικρατεί στο κέντρο της κονσόλας και στα πλαϊνά να επικρατεί το λευκό με πολλές καμπύλες που υπερκαλύπτουν το μαύρο κέντρο. Το σχέδιο αυτό είναι κατά πολύ διαφορετικό από τη "μονολιθική" επιλογή της MS για το Xbox Series X. To PS5 θα μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα, ανάλογα με την επιλογή του χρήστη ή το διαθέσιμο χώρο που έχει. Σε κάθετη τοποθέτηση, το PS5 στέκεται πάνω σε μια ξεχωριστή βάση. Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε κάποιες USB-A και USB-C θύρες που λογικά θα χρησιμεύουν για φόρτιση συσκευών (π.χ. χειριστήρια) και για τη συνδεσιμότητα της κονσόλας με εξωτερικές συσκευές.

     

     

    Η Sony ανακοινώνει δύο διακριτές εκδόσεις τους PS5: Μία τυπική κονσόλα με 4K Blue-ray οδηγό, και μία Digital Edition που έρχεται χωρίς οπτικό οδηγό. Δεδομένης της επικράτησης της διανομής παιχνιδιών μέσω διαδικτύου, δεν αποτελεί έκπληξη η επιλογή αυτή της Sony για την κονσόλα νέας γενιάς. Άλλωστε μια τέτοια επιλογή πιθανόν να επιτρέψει και τη μείωση της τιμής.

     

    large.sony_ps5_2.jpg

     

    Ξέρουμε ήδη ότι το PS5 θα στηρίζεται σε επεξεργαστή τεχνολογίας AMD Zen 2 8-core/16-thread και RDNA 2 GPU. Το μόνο που απομένει είναι, πλέον, η τιμολόγηση...

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.