Jump to content


  • UltraB
    UltraB

    VISION-S - Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Sony είναι γεγονός!

    Ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη της CES 2020 να συνέβη χθες καθώς η Sony οδήγησε το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ονόματι VISION-S στην σκηνή και αφήνοντας τους όλους έκπληκτους.

     

    Το συγκεκριμένο πρότυπο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, πρόκειται περισσότερο για μία επίδειξη των δυνατοτήτων της Sony στην ενσωμάτωση διαφορετικών τομέων τεχνολογίας, όπως της απεικόνισης, των αισθητήρων και των προϊόντων ψυχαγωγίας στην αυτοκίνηση, καθώς και προς το παρόν τουλάχιστον, δεν στοχεύει να κάνει την είσοδο της στην αγορά των αυτοκινήτων.

     

    6_sony-vision-s-1.jpg

     

    Το VISION-S είναι εξοπλισμένο με πληθώρα αισθητήρων (πάνω από 30), εντός και εκτός του, widescreen οθόνες, ηχοσύστημα 360 μοιρών, αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2, ανίχνευση οχημάτων και αντικειμένων καθώς και άλλες πολλές καινοτόμες τεχνολογίες με την Sony να έχει συνεργαστεί με δεκάδες μεγάλες κατασκευαστές, όπως την Bosch, Blackberry, Continental, Nvidia, Qualcomm κλπ για την κατασκευή του VISION-S.

     

    6_sony-vision-s-2.jpg

     

    Όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Vision-S κινείτε από μια εγκατάσταση διπλού κινητήρα 400kW (536 ίππων), ενώ με την βοήθεια του ενός συστήματος τετρακίνησης επιταχύνει από 0-100 σε μόλις 4,8 και με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 240km/h!

     

    6_sony-vision-s-3.jpg

     

     

    Πως σας φαίνεται το VISION-S; Θα θέλατε να δείτε την Sony στην αγορά αυτοκινήτων;


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.