Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Youtube Go: H εφαρμογή που θα επιτρέπει δωρεάν κατέβασμα βίντεο από το Youtube

    H Alphabet, η μαμά της Google και του YouTube, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας εφαρμογής ονόματι YouTube Go. Αυτή αφήνει τους χρήστες της να κατεβάζουν, να βλέπουν, και να αποθηκεύουν  το περιεχόμενο του Youtube και μάλιστα offline, και δωρεαν!

     

    To YouTube Go είναι μια προσπάθεια της Google να φέρει το περιεχόμενό της σε πιο πολλούς ανθρώπους, ακόμη και σε αυτούς με κακή σύνδεση ίντερνετ.

     

    Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες της να κατεβάζουν και να απολαμβάνουν το περιεχόμενο του YouTube ακόμα και εκτός σύνδεσης. Η εφαρμογή στοχεύει στην ελλάτωση χρήσης δεδομένων κινητής, και ο χρήστης θα γνωρίζει πόσα δεδομένα μεταφέρονται κατά τη διάρκεια του download, αλλά και πόσο χώρο καταλαμβάνει το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα ελλάτωσης της ποιότητας για αντίστοιχη μείωση χρήσης δεδομένων και μνήμης.

     

    Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι το ίδιο περιεχόμενο που έχει κατεβάσει ο χρήστης, μπορει να διαμοιραστεί δωρεάν σε κοντινούς χρήστες, χωρίς τη χρήση δεδομένων. Δεν έχει γίνει όμως γνωστό με πιο τρόπο θα γίνεται αυτό. Ίσως μέσω Bluetooth ή κάποιου LAN δικτύου.

     

    Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις θα απαντηθούν τους προσεχείς μήνες με την πρώτη εμφάνιση της εφαρμογής. Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν την κριτική τους μπορούν να λάβουν μέρος στην Beta.

     

    1474966240_youtube_go_download_gif.gif

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.