Jump to content



  • yanni
    yanni

    Zenbook Money Back Warranty από την ASUS

    Η Westnet, η οποία μεταξύ άλλων έχει και την αποκλειστικότητα για την διανομή των notebooks, desktops, smartphones και gaming προϊόντων της Asus, ανακοίνωσε το νέο Zenbook Money Back Warranty, μία νέα ενέργεια της ASUS, η οποία επιτρέπει στον αγοραστή ενός laptop της σειράς Zenbook να το επιστρέψει, εντός τριών μηνών από την αγορά του, εφόσον δεν μείνει ικανοποιημένος και να λάβει το 100% των χρημάτων του πίσω.

     

    Περισσότερα στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

     

    Money Back Warranty αποκλειστικά από την Asus!

    Η νέα ενέργεια ‘’εγγύησης ικανοποίησης’’ της ASUS δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να επιστρέψει το Zenbook laptop που έχει αγοράσει και να λάβει πίσω το 100% της αξίας του, εφόσον δε μείνει ικανοποιημένος από αυτό!

     

    Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2018 – Η Westnet  ανακοινώνει το Zenbook Money Back warranty, μία νέα ενέργεια της ASUS, που ανεβάζει τον πήχη και δίνει άλλη διάσταση στην ικανοποίηση των καταναλωτών της!

     

    Η ASUS επιθυμεί κάθε πελάτης να μπορεί να αποκτήσει το laptop που επιθυμεί και που καλύπτει τις ανάγκες του, χωρίς «δεύτερες σκέψεις». Έχοντας λοιπόν, πλήρη εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων της, εισάγει την ενέργεια Zenbook Money Back warranty, η οποία καλύπτει όλα τα laptops της σειράς Zenbook μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της. Έτσι, στην περίπτωση που ο χρήστης δεν μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Zenbook του, μπορεί να το επιστρέψει, και να λάβει πίσω το 100% της αξίας του.

     

    Η ενέργεια ισχύει από τις 20/02/2018 και θα διαρκέσει μέχρι τις 30/06/2018. Στο πλαίσιο αυτό, οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους περιθώριο τριών μηνών από την αγορά οποιουδήποτε ZenBook, για να επωφεληθούν του προγράμματος. Μοναδική προϋπόθεση για την αξιοποίηση της ενέργειας είναι η εγγραφή στην online βάση της ASUS (Zenbook - promotion)

     

    Το Zenbook Money Back Warranty δημιουργεί μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία, με την άριστη εξυπηρέτηση να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

     

    Τα Zenbook είναι η premium σειρά laptop της Asus που χαρακτηρίζονται από το λεπτό, κομψό σχεδιασμό και το περίβλημα αλουμινίου. Είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε να προσφέρουν πανίσχυρες επιδόσεις και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Επιλέγοντας ανάμεσα στα ZenBook Pro, ZenBook 3 Deluxe, ZenBook Flip S και ZenBook Classic, ο χρήστης γίνεται μέρος του «Zen Philosophy», αποκτώντας προϊόντα μοναδικού design και εντυπωσιακών επιδόσεων. 

     

    Η ενέργεια ''Zenbook Money Back Warranty'' είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσα από το δίκτυο φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων των εταιριών Electronet, Media-Markt, Public και στην Κύπρο μέσα από τα καταστήματα των Bionic, Public και Στεφανής.

     

    Λίγα λόγια για τη Westnet

    Η Westnet δραστηριοποιείται στο χώρο της διανομής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP Inc., HP Enterprise, Samsung, Motorola, Canon, Microsoft, LG, Logitech, eStar, Philips, Eset, Creative, και TP-Link, ενώ έχει την αποκλειστική διανομή για τα tablets Lenovo, τις τηλεοράσεις Hitachi και Toshiba, καθώς κι όλα τα notebooks, desktops, smartphones και gaming προϊόντα της Asus. Παράλληλα αποτελεί το μοναδικό διανομέα στην κατηγορία των περιφερειακών και αξεσουάρ των προϊόντων Polaroid, Kodak, Trust, Tucano, Cygnett, Spigen, και Turtle Beach.

     

    Λίγα λόγια για την Asus

    H ASUS, μια ηγέτιδα εταιρεία στη νέα, ψηφιακή εποχή, σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα που καλύπτουν απολύτως τις μοντέρνες ανάγκες ενός ψηφιακού σπιτιού και γραφείου, με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει laptops, smartphones, κάρτες γραφικών, motherboards, οθόνες, servers και συσκευές δικτύωσης. Με οδηγό το πνεύμα καινοτομίας και την δέσμευση στην ποιότητα, η Asus κέρδισε το 2016 4,385 βραβεία και θεωρείται υπεύθυνη για την επανάσταση την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών με το Eee PC™.  Η Asus έχει περισσότερους από 17.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και ένα παγκοσμίου κλάσης R&D τμήμα με πάνω από 5.500 μηχανικούς. Η ASUS Republic of Gamer (ROG) είναι το νούμερο 1 PC gaming brand παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα. Η ROG είναι κάτι παραπάνω από hardware, καθώς λαμβάνει ενεργό ρόλο στην παγκόσμια κοινότητα των gamers, βοηθώντας την ανάπτυξη της βιομηχανίας με χορηγίες αθλητικών γεγονότων όπως τα PAX και Dreamhack. Τα παγκόσμια ΜΜΕ έχουν αναγνωρίσει τη ROG ως ηγέτη στο PC gaming με βραβευμένα προϊόντα εξαιρετικών επιδόσεων.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.