Jump to content



  • yanni
    yanni

    Το νέο Office 2019 θα απαιτεί Windows 10 και θα έρχεται με μικρότερης διάρκειας υποστήριξη

    Η Microsoft είχε αποκαλύψει το Office 2019 τον περασμένο Σεπτέμβρη. Αυτό που μάθαμε αυτές τις μέρες, είναι ότι η νέα έκδοση του Office δεν θα μπορεί να εγκατασταθεί σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows. Φαίνεται ότι η Microsoft σκοπεύει να κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να πείσει τους χρήστες παλαιότερων Windows να μεταβούν στο  νέο της λειτουργικό.

     

    Το νέο Office 2019 θα προσφέρει νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που σήμερα προσφέρονται στους χρήστες του Office 365 και θα είναι διαθέσιμο στο δεύτερο μισό του 2018. Στο δεύτερο τρίμηνο του έτους αναμένεται να δούμε τις πρώτες δοκιμαστικές εκδόσεις του. Δεν θα μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows 7 ή Windows 8.1, αλλά θα απαιτεί  Windows 10 Semi-Annual Channel έκδοση, Windows 10 Enterprise LTSC(Long-Term Servicing) 2018 ή την επόμενη LTSC έκδοση Windows Server.

     

    Επίσης δεν θα παρέχεται εκτελέσιμο MSI αρχείο εγκατάστασης της πλήρους σουίτας γραφείου, παρά μόνο στην server έκδοση. Αντίθετα η εγκατάσταση των εφαρμογών του θα γίνεται μέσω εφαρμογών τεχνολογίας Click To Run. Στην λίστα των εφαρμογών του Office 2019 αναφέρονται τα Word, Excel, PowerPoint, Outlook και Skype for Business, ενώ απουσιάζει η αναφορά στα OneNote, Access και Publisher. Στην περίπτωση του OneNote, ίσως θα πρέπει κάποιος να χρησιμοποιήσει την UWP εφαρμογή, ενώ στις περιπτώσεις των Access και Publisher, ίσως αυτά να περιλαμβάνονται στην server ή γενικότερα, στις ακριβότερες εκδόσεις της σουίτας.

     

    Τέλος, αλλαγές έχουμε και στο παρεχόμενο χρονικό διάστημα υποστήριξης. Το Office 2019 θα έρχεται με πέντε χρόνια υποστήριξη συν άλλα δύο εκτεταμένης υποστήριξης, διάστημα σημαντικά μειωμένο σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι η υποστήριξή του θα λήξει την ίδια περίοδο που θα λήξει αυτή του Office 2016.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.