Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    O απαιτούμενος χώρος στον δίσκο για το "Call of Duty: Modern Warfare" είναι, πλέον, πάνω από 200GB

    Τι και αν η Infinity Ward δήλωσε ότι επιθυμεί να μειώσει τον τεράστιο χώρο στον δίσκο που απαιτεί η εγκατάσταση του CoD: Modern Warfare; Ο απαιτούμενος χώρος στον δίσκο αντί να μειώνεται, τελικά αυξάνεται...

     

    Όποιος επιχειρήσει να εγκαταστήσει το εν λόγω παιχνίδι, αυτές τις μέρες, θα διαπιστώσει ότι ο χώρος που απαιτείται στον δίσκο φτάνει τα 212GB, μέγεθος πρωτοφανές για παιχνίδι PC. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 199GB, αλλά μαζί με τα νέα patch ο αριθμός αυτός αυξήθηκε και άλλο. Η εταιρεία που αναπτύσσει τον τίτλο ασφαλώς θα γνωρίζει πόσο μεγάλη επιβάρυνση είναι αυτό για μια κοινή οικιακή γραμμή διασύνδεσης με το internet. 

     

    Ο διευθυντής επικοινωνίας της Infinity Ward, Ashton Williams, δήλωσε ότι σαρώνουν το παιχνίδι προκειμένου να αφαιρέσουν περιττό περιεχόμενο και φροντίζουν ώστε τα μελλοντικά patch να βελτιστοποιηθούν για εξοικονόμηση χώρου. Τουλάχιστον στις κονσόλες υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθούν κάποια στοιχεία του παιχνιδιού που δεν ενδιαφέρουν τους παίκτες.

     

    Η εγκατάσταση για το Warzone είναι 80-100GB, όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιον, που δεν επιθυμεί να παίξει warzone, απλά να κατεβάσει το standalone παιχνίδι... Οι devs της Infinity Ward θα πρέπει να εστιάσουν σε αυτό το πρόβλημα και να προσπαθήσουν να το λύσουν. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.