Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    O δημοφιλής vlogger, Der8auer, κατηγορεί την Intel για τους ανακριβείς ισχυρισμούς της περί επιδόσεων των επεξεργαστών της

    H Intel κατά την παρουσίασή των προϊόντων της στην IFA 2019 χρησιμοποίησε αμφιλεγόμενες πρακτικές μέσω των slides που επιδείχθηκαν. Στο επίκεντρο της κριτικής που ασκήθηκε για τα δεδομένα που χρησιμοποίησε η Intel, βρέθηκε ο δημοφιλής vlogger Der8auer. Η Ιntel στην προσπάθειά της να ανακτήσει το στέμμα των κορυφαίων επιδόσεων στο gaming πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Core i9-9900KS, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Επιτέθηκε ευθέως στην AMD ισχυριζόμενη ότι τα benchmarks, που δίνουν την πρώτη θέση στην AMD για τους δημιουργούς περιεχομένου, δεν είναι σωστά.

     

    8hYAVzQm2QWBE7xT.jpg

     

    aE1iXjufja0a9jYN.jpg

     

    hYzawnBZNsyp8f8w.jpg

     

    Ο Der8auer παρατήρησε ότι τα δεδομένα που χρησιμοποίησε η Intel για να απαξιώσει την απόδοση των επεξεργαστών της AMD, σχετικά με την απόδοση των εφαρμογών δημιουργίας περιεχομένου (π.χ. Cinebench), δεν ήταν και τόσο αθώα. Η Intel ισχυρίζεται ότι το Cinebench δεν είναι αξιόπιστο benchmark καθώς μόνο το 0,22% των χρηστών χρησιμοποιούν τέτοιες εφαρμογές, όπως προκύπτει από το "Software Improvement Program" της Intel. Αυτό όμως που η Intel προσπάθησε να κρύψει στα "ψιλά γράμματα" είναι ότι τα 11 εκατομμύρια χρηστών του δείγματος προέρχονταν αποκλειστικά από χρήστες laptop και 2 in 1 συστημάτων, κάτι που προφανώς δεν είναι αντιπροσωπευτικό για τους δημιουργούς περιεχομένου οι οποίοι χρειάζονται πιο ισχυρά desktop συστήματα. 

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.