Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    O ερχόμενος Σεπτέμβρης αναμένεται "καυτός" με την κυκλοφορία των RDNA 2 (AMD) και Ampere (Nvidia) καρτών γραφικών επόμενης γενιάς

    Οι Radeοn RX κάρτες γραφικών που θα βασίζονται στη νέας γενιάς RDNA 2 αρχιτεκτονική της AMD, πρόκειται να παρουσιαστούν για κυκλοφορία τον Σεπτέμβρη, σύμφωνα με αναφορά του DigiTimes. Αυτό μετατρέπει τον Σεπτέμβρη σε έναν κυριολεκτικά "καυτό" μήνα -αν και το καλοκαίρι θα έχει περάσει- καθώς η ΑΜD αναμένεται να παρουσιάσει και τους Ryzen 4000 "Vermeer" επεξεργαστές για το Desktop (Zen 3). Ταυτόχρονα, η Nvidia θα παρουσιάσει τις GeForce Ampere GPUs. Τέλος, η Intel θα φέρει στο προσκήνιο τους 11ης γενιάς "Tiger Lake" mobile επεξεργαστές.

     

    Η αρχιτεκτονική RDNA 2 είναι σημαντική για την AMD, καθώς πρόκειται για την πρώτη φορά που GPUs της εταιρείας θα πληρούν τις προδιαγραφές DirectX 12 Ultimate, που περιλαμβάνουν ray-tracing δυνατότητες σε πραγματικό χρόνο, variable rate shading, mesh shaders και sampler feedback. Τόσο η AMD, όσο και η Nvidia θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 της CD Project, το οποίο αναδεικνύεται στον πιο πολυσυζητημένο και δημοφιλή τίτλο της χρονιάς.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.