Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    O CEO της Intel δηλώνει ότι πρέπει να εστιάζουμε στα οφέλη και όχι στα benchmarks

    O Bob Swan, CEO της Intel, δήλωσε στο δικό του Virtual Computex YouTube stream ότι η βιομηχανία της τεχνολογίας θα πρέπει να εστιάζει λιγότερο στα benchmarks και περισσότερο στα οφέλη των τεχνολογιών. Υιοθετεί έτσι μια επιχειρηματολογία που είχε στο παρελθόν χρησιμοποιηθεί από την AMD, την προ-Ryzen εποχή. "Θα πρέπει να δούμε αυτή τη στιγμή σαν μια ευκαιρία να μεταφέρουμε την εστίασή μας, ως βιομηχανία, από τα benchmarks στα οφέλη και στην επίδραση της τεχνολογίας που δημιουργούμε", δήλωσε αναφερόμενος στην πανδημία COVID-19 που εκτροχίασε και την Computex, όπως και κάθε άλλη δημόσια εκδήλωση.

     

    Ένα παράδειγμα για αυτό που προσπαθεί να τονίσει ο Swan είναι ορατό στους 10ης γενιάς Core "Cascade Lake XE" και "Ice Lake", οι οποίοι διαθέτουν AVX-512 και DL-Boost που επιταχύνουν νευρωνικά δίκτυα· υπολείπονται, όμως, στην πλειονότητα των benchmarks από τις κορυφαίες προτάσεις των επεξεργαστών της AMD. 

     

    O Swan, τέλος, επιβεβαίωσε ότι οι "Tiger Lake" επεξεργαστές της Intel θα παρουσιαστούν αυτό το καλοκαίρι.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.