Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    O CEO της NVIDIA δηλώνει ότι είναι "τρελό" να αγοράσει κανείς GPU χωρίς Ray Tracing

    Κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων 2ου τριμήνου της Nvidia, ο CEO, Jensen Huang, μίλησε για τη σειρά RTX και δήλωσε ότι το να αγοράσει κανείς μια τέτοια κάρτα είναι η μόνη λογική επιλογή. 

     

    Πιο συγκεκριμένα ο Huang είπε ότι η σειρά SUPER έχει κάνει ένα καταπληκτικό ξεκίνημα και, καθώς οι τίτλοι που κυκλοφορούν με υποστήριξη ray tracing συνεχώς αυξάνονται, η αγορά hardware που δεν έχει τέτοιες δυνατότητες είναι παράλογη. Συμπλήρωσε λέγοντας ότι αν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει GPU και θέλει να είναι καλυμμένος για τα επόμενα 2-4 χρόνια η σωστή επιλογή είναι η σειρά RTX. 

     

    Το σαφές υπονοούμενο είναι ότι η Nvidia είναι η μόνη εταιρεία με ενσωματωμένη στο hardware υποστήριξη ray tracing, συνεπώς θα πρέπει, κατά τον Huang, να είναι και η μόνη λογική επιλογή.

     

    Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι η Nvidia πουλάει και GPUs που δεν διαθέτουν ray tracing όπως οι GTX 1660 Ti, 1660 και 1650 που απευθύνονται στην κατηγορία χαμηλών και μεσαίων επιδόσεων. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.