Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    O Elon Musk παρουσιάζει την gaming απόδοση επιπέδου PS5 της κονσόλας του Tesla Μodel S, με επεξεργαστή και gpu AMD

    Το τελευταίο Tesla Model S έρχεται με ένα σύστημα ψυχαγωγίας με σοβαρές gaming δυνατότητες. Οι κατασκευαστές EV οχημάτων έχουν στρέψει την προσοχή τους στο να κάνουν τα συστήματα ψυχαγωγίας των οχημάτων τους πολύ πιο ικανά, καθώς προσπαθούν να δώσουν στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων κάτι να κάνουν ενώ το όχημα τους φορτίζουν, μια ιδέα όπου πρωτοστάτησε το Honda e.

     

    Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας Model S είναι ένας ικανός υπολογιστής x86 που τροφοδοτείται από έναν AMD Ryzen και προσαρμοσμένα γραφικά AMD Radeon. Η GPU συγκεκριμένα, βασίζεται στην αρχιτεκτονική "Navi 23" που τροφοδοτείται από την τεχνολογία RDNA2 και ο Elon Musk ισχυρίζεται ότι η κονσόλα προσφέρει απόδοση που ανταγωνίζεται ένα PlayStation 5 (το οποίο χρησιμοποιεί επίσης επεξεργαστή γραφικών που βασίζεται σε RDNA2).

     

    large.czV4Z87zOqarfWQv.jpg

     

    large.NLA3dGq1tjyF7qAH.jpg

     

    Το σύστημα ψυχαγωγίας με δυνατότητα παιχνιδιών αποτελεί μέρος της παραλλαγής Plaid κόστους 130.000 $ στο Model S. Η κύρια οθόνη αφής του περιστρέφεται σε οριζόντια λειτουργία. Εν τω μεταξύ, οι εικόνες ενός ελεγκτή παιχνιδιών με επωνυμία Tesla δεν διαφέρουν κατά πολύ από τους ελεγκτές που διαθέτει το PS5. Δεν είναι επιβεβαιωμένο εάν τα χειριστήρια αυτά συνοδεύουν το αυτοκίνητο, αλλά θα ήταν λογικό να είναι ένας ελεγκτής που μοιάζει με κονσόλα ως συσκευή εισόδου για παιχνίδια σε αυτό το σύστημα ψυχαγωγίας, καθώς η διεπαφή αφής δεν θα ήταν η βέλτιστη για gaming.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.