Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    O Keanu Reeves «πρωταγωνιστεί» στο Cyberpunk 2077

    Η παρουσίαση του Cyberpunk 2077 προκάλεσε εντύπωση στη σκηνή της Ε3 αφενός με την επίδειξη του εντυπωσιακού trailer του παιχνιδιού, αφετέρου με την εμφάνιση του ίδιου του δημοφιλούς ηθοποιού επί σκηνής.

     

    Ο Keanu Reves υποδύεται στο παιχνίδι τον Johnny Silverhand, έναν χαρακτήρα που έχει εμφανιστεί προηγούμενα και στο Cyberpunk 2020. Ο Silverhand δεν είναι ένα υπαρκτό πρόσωπο στον κόσμο του παιχνιδιού, αλλά ένα φανταστικό δημιούργημα που ζει στο κεφάλι του κεντρικού ήρωα του παιχνιδιού και τον ακολουθεί όπου και αν πηγαίνει, κάτι σαν μια ψηφιακή προσωπικότητα που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλο του παίκτη.

     

    Στο Cyberpunk 2020 ο Silverhand ήταν ένας ακτιβιστής που εναντιωνόταν στις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που έλεγχαν τον κόσμο. Θεωρήθηκε νεκρός μετά τα γεγονότα που εξελίσσονται στο παιχνίδι και όπως φαίνεται στο Cyberpunk 2077 κατάφερε να επιβιώσει με τη μορφή ΑΙ που έχει συνείδηση.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.