Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    O Ryzen 7 4700G "Renoir" μπορεί να τρέξει επιτυχώς το Doom Eternal σε ανάλυση 1080p με την ενσωματωμένη GPU

    Μετά την επίδειξη ενός "Tiger Lake" 11ης γενιάς με Χe iGPU που μπορούσε να τρέξει το "Battlefield V" με εξαιρετικές επιδόσεις, τώρα το διαδικτυακό Tech Epiphany δημοσιεύει ένα video με έναν Ryzen 7 4700G να τρέχει το "Doom Eternal". Η τελευταία είσοδος της id Software στην εμβληματική σειρά παιχνιδιών αποτελείται από καλογραμμένο κώδικα που είναι βελτιστοποιημένος για PC. Παρ' όλα αυτά είναι εντυπωσιακό να βλέπει κανείς μια Vega 8 iGPU να τρέχει πολύ καλά το παιχνίδι σε ανάλυση 1080p (1920x1080), χωρίς resolution scaling και με τις περισσότερες ρυθμίσεις στο "high". Το παιχνίδι τρέχει σε αυτή τη διάταξη με απόδοση 42-47 FPS, ενώ επιτυγχάνει πάνω από 37 FPS σε κοντινές μάχες, οπότε και τα μοντέλα των εχθρών σχεδιάζονται με μεγαλύτερη λεπτομέρεια).

     

    large.Si9TAXumc4hhWAxb.jpg

     

    large.fLKW5kZw361L8HTM.jpg

     

    large.AaNXkO6NqVUc1nNs.jpg

     

    Με 70% resolution scale επιτυγχάνονται 50 FPS. Σε αυτή τη διάταξη, εάν οι ρυθμίσεις των γραφικών είναι "medium" τότε επιτυγχάνονται 60 FPS με διακυμάνσεις από 55 έως και 65 FPS. Το παιχνίδι φαίνεται να εκμεταλλεύεται και τους 16 λογικούς επεξεργαστές του επεξεργαστή. Παρά τις "μόνο" 8 CU (512 stream processors) που διαθέτει η iGPU του 4700G, υπάρχει η δυνατότητα χρονισμών (GPU clocks) μέχρι και 2,10 GHz. Αυτή η δυνατότητα βοηθάει στο να ξεπεραστεί το μειονέκτημα του υποδεέστερου hardware σε σχέση με μια Vega 11 iGPU που υπήρχε στην προηγούμενη γενιά APUs  "Picasso" της AMD. Μπορείτε να δείτε πόσο ομαλά τρέχει το παιχνίδι στο video που ακολουθεί:

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.